AKTUELNO

Nije mogao da ćuti.

"Govoriš Tari da je Mateja ne voli, da se zasitio, da ga iskulira... Govoriš joj kako je III/2 ogovara, kako su kod tebe Kendi i Panda žestoko pljuvali Taru i kako joj oni nisu prijatelji. Sada ispričaj pred svima ko je šta o njoj rekao, zašto misliš da je Mateja ne voli i navedi ljude za koje ti smatraš da su joj prijatelji pošto misliš da joj III/2 i Mateja ne misle dobro" - glasilo je pitanje za Milicu Kemez.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je u nekim situacijama razmažena. Ja ne mogu nju da savetujem kad mi ona ne kaže šta se desi, ako mi kaže da je bez razloga raskinuo sa njom... Normalno je da ću da kažem da je ne voli dovoljno. Rekla sam da treba da ga iskulira, da on malo shvati i vidi je u nekom drugom svetlu. Nisam nikada mislila da on nju ne voli. Iskreno nemam pojma šta su mi Panda i Kendi pričali. Stojim iza toga da oni nisu imali lepo mišljenje o njoj, da su se vodili pitanjima gledalaca. Prvi su se smejali i Mateja se prvi smejao - govorila je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se nisam smejao! Ja nisam! Mi se od tada manje družimo sa Tarom i Matejom. Mi se od prvog dana družimo sa Tarom. Sada kada su zajedno družimo se manje - pričao je Kandić.
Ja neću da iznosim šta si ti meni govorio - govorila je Milica.
Reci šta sam ti govorio - pričao je Kendi Milici.

Foto: TV Pink Printscreen

Neka se oni samo druže - rekla je Milica.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'