AKTUELNO

Nije više imala šta da krije.

Zadrugarka Iva Grgurić je ove noći pre samog početka emisije ,,Gledanje snimaka" započela razgovor sa bivšim dečkom Stefanom Karićem, a on ju je ispitivao sve o odnosima sa bivšim momcima.

Ona je odlučila da mu otvori dušu i prizna sve, ali joj nije bilo svejedno kada joj je spomenuo izvesnog Sukija koji je dobro poznat javnosti.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi smo se muvali mesec i po dana. Ja ništa nisam htela da imam sa njim - rekla je Iva.
Ja sam mislio sad ćeš reći šest meseci - rekao je Karić

Foto: TV Pink Printscreen

Kunem ti se ništa nismo imali... Kad smo sredili stan, morali smo da se raziđemo, on našao novu devojku. Kad sam saznala da je našao novu devojku ja pukla. Odlučila sam da odem na more, jer sam još uvek bila u stanu kad smo raskinuli. On je izašao. Ja sam ga zvala konstantno, tri i po godine sam bila sa njim, falio mi je. Nismo se čuli pet dana kad sam otišla i vidim na Instagramu kako on hoda i iza njega hotel. I ja pretražim koji hotel, kad ono Monte Karlo. Shvatim da je sa tom novom devojkom otišao tamo. Kako sam ga izvređala, nisam mogla da verujem. On je nju upoznao na Hvaru čim smo raskinuli. Starija je od mene i ima dete, dopisivala se sa njim, iznenadila ga, bukirala hotel u Monte Karlu, autom su išli. Častila ga tim putovanjem. A, pre dve godine on je isto imao problema i morao je da ode. Odlučio je da ode u Njujork... - ispričala je Iva.
A, kad si se družila sa Sukijem, ovog leta? - pitao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja kad sam saznala da je on u vezi, ja sam iz Zrća odmah otišla. Bili smo samo na večeri... - nastavila je da priča Iva, a onda briznula u plač kada je spomenula da Suki poznaje njenog bivšeg dečka sa kojim je on u lošim odnosima.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'