AKTUELNO

I za ovo je našao opravdanje!

U Zadruzi je nastao opšti haos kada su u emisiji ,,Igra istine" Edis Fetić i Marko Đedović ušli u raspravu zbog pitanja koja su i te kako bila škakljiva za njih.

Đedović se dotakao teme o njegovoj deci, a koja je izazvala burne reakcije.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li misliš da tvoje ponašanje neće imati posledice na odrastanje tvoje dece? - pitao je Đedović.
To šta smo radili i kako, bili smo ispod jorgana svakako. Može da se tumači kako god hoćete. Kako su ta deca došla na svet zapravo? Nije lepo da dovodim decu u takvu sitaciju, ali prosto ovde preovladavaju emocije. Primarna emocija je onako kako se ja osećam - rekao je Edis.

Kako je bilo evidentno da Edis želi da spusti loptu i poboljša odnos sa Markom, odlučio je da ove noći rasprave sve što ih navodi na to da se konstantno svađaju.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta se promenilo od 1.januara da je sad protiv mene? - pitao je Edis.
Nisam protiv tebe, nego situacije. Ne sviđa mi se odnos prema Dragani. Na početku si bio fin dok je nisi razdvojio od Vladimira, posle si je ubacivao u dublji kanal. Što je nekad ne pohvališ?! - rekao je Đedović.
Ona je prošla jako težak period u životu, ja nju od toga štitim i ne želim da prolazi kroz to. Šta bi želeo da se desi između nas dvoje? - rekao je Edis.

Foto: TV Pink Printscreen

U ovoj situaciji želim da vidim vas kao dva bića. Ako isterate istinu na čistac, budite zajedno. A, ako se ovako nastavi, ne bih voleo da vas vidim zajedno zbog Draganinog mentalnog zdravlja. I, je l' sa Zilhom ili bez? - rekao je Đedović.
Ja nisam sa Zilhom! Jesi ti ćorav?! - glasilo je pitanje.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'