AKTUELNO

Ispričao svoje viđenje stvari!

Mensur Ajadrpašić je priznao Drvetu mudrosti koliko je opčinjem svojom devojkom Minom Vrbaški, a potom je dao svoje viđenje o ljubavnim porukama koje je Ana Korać dobila ispod svog jastuka.

Na samom početku razgovora, Mensi je otkrio šta mu se dopada kod Mine i nije štedeo reči.

Foto: TV Pink Printscreen

Pažljiva je jako, volim što voli da se mazi. Ne sviđa mi se što voli da bude prisna sa ljudima, nebitno šta ta osoba misli o njoj. Ne volim devojke koje su lako pristupačne kada su u vezi sa mnom. Sama mi je rekla da se od jednog pogleda ovde svašta iskreira. Najviše mi se sviđa što je pažljiva, darežljiva, jako brzo zavoli osobu, ja to cenim. I ja sam nju zavoleo, mnogo mi je lepo sa njom i zaista sam srećan - rekao je Mensur.
Da li znaš da je Ani ostavljena poruka ispod jastuka, da je neko čeka pored radionice? - pitalo je Drvo.
Nisam čuo, ali kapiram da neko ko dolazi do njenog kreveta, možda znam ko bi mogao da bude i ko to inače radi. Znam ko inače barata sa tim porukama. Vidim da se u poslednje vreme druže Janjuš, David i Ana i mislim da to Davidu nimalo ne prija, ali ne pokazuje. Sigurno mu ne prija da se drži sa osobom sa kojom su Anu povezivali. Mislim da mu ne prija, ali trpi u sebi. Ukoliko postoji to srce, mislim da bi to mogao da bude Janjuš - istakao je Ajdarpašić.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'