AKTUELNO

Kulićeva je po svaku cenu želela da uđe u Karićev krevet.

Veliki šef je obavestio zadrugare da je vreme da počne suđenje Miljani Kulić i Stefanu Kariću povodom sinoćnog žestokog okršaja kada su pale brutalne uvrede sa obe strane.

Obe strane u sudskom sporu su iznele svoju stranu priče. Tužilac Karić je istakao da ga je Miljana uvredila i da joj je on istom merom i uzvratio. Dragana Mitar je danas u ulozi sudije, te je saslušala obe strane.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana je htela na silu da uđe u moj krevet. Dobro to nije moj krevet, ali ja sam ga prvi zauzeo i smatram da je to moj krevet. Počela je da me vređa, ja sam joj rekao da je k*rva, ona mi je rekla da mi je majka k*rva i tako je sve počelo - rekao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

On je dramio. Ja sam htela da se žrtvujem. S obzirom da je on hteo da spava kod Miljkovića, ja sam htela da okončam tu dramu, ja sam Brendonu ponudila da spava u mom krevetu. Ovde ništa nije u našem vlasništvu, osim ličnih stvari. Ja ne znam zašto on oseća mržnju prema meni. Kada vidim da se neko inati, ja sam još veći inadžija, ja sam legla u krevet kod Stefana, a htela sam samo da vidim koliko on mene mrzi. NJega boli to što ja uvek kažem ono što mislim. Ja sam njemu rekla da se on sa Ivom poljubio radi fanova. On je mene gazio po ruci, obezbeđenje je reagovalo, spomenuo je moje sestre Anu i Tijanu, krenuo je da mi psuje majku. Ja sam slaba na svoje sestre, on je rekao da bi im se izdrk*ao u usta. Tu se Tara umešala, njih 20 je sinoć skočilo na mene kako bi odbranilo njega - pričala je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Miljana Kulić

#Stefan Karić

'