AKTUELNO

Zavladao muk za crnim stolom!

Novo pitanje bilo je upućeno Bori Santani: "Ti si pravi šoumen, zašto dozvoljavaš da te Milica naziva klošarčinom, a ti joj i dalje titraš?"

Foto: TV Pink Printscreen

Oprostio sam joj sve. Rekla mi je da joj je izletelo, bila je u tim ženskim danima, iskreno mi se izvinila. Iznervirao sam se, priznajem, kada me je u rehabilitaciji izvređala. Pukao sam, svašta sam joj rekao. Nikada je nisam fizički dotakao, nikada ne bih ženi to uradio. Ona se pokajala, kaže da nije tako mislila, ja joj verujem. Namerno sam rekao sve što sam rekao, namenski, jer znam šta bi je iznerviralo. Osećam da je njoj lepo sa mnom, osetim to kada legnemo u krevet, kada me zagrli - rekao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

U meni se to skupljalo dugo. Smatram da smo jako kratko u vezi da bi bilo mesta za njegovu histeriju. Ishisterisao je na mene kada se vratio iz prodavnice, ja to ne dozvoljavam. On ima problem da stvari koje ga nerviraju, pokaže na pogrešan način. Bio je nemoguć u tri situacije, iskulirala sam. Kada sam rekla da me je uhvatio za vilicu, to niko nije mogao da vidi, jer smo bili u tuš kabini. On je mene pet puta više izvređao, nego ja njega, ali mi je krivo što sam ga nazvala klošarčinom, priznajem - objasnila je Milica.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'