AKTUELNO

Jedva je čekao

Odmah pošto se emisija "Gledanje snimaka" završila Bane Čolak je odmah počeo da ispituje svoju devojku Ivanu Krunić o njenim bivšim momcima, a ove teme su pokrenute noćas tokom emisije.

Kakva god bila ova naša veza, meni je top, nikad ne bih ništa rekao. Ne postoji ništa što bih ja mogao da kažem da te u*erem. Ti nećeš izričito da mi kažeš ime tog lika, Zorica mi kaže pitaj je s kim je bila, pitaj je ko joj je rekao da su joj roditelji dobro. Ja sam pod uticajem tih ljudi - pričao je Čolak.

Foto: TV Pink Printscreen

Tata me je dovezao, to je to - rekla je Ivana.
Ja da sumnjam u tebe, ja odavno ne bih bio sa tobom. Bile su priče da ti je menadžer dečko, ja u njih nisam verovao - naveo je Bane.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam se tebi ogolila, a ti meni pretiš - govorila je Ivana.
Ove reči koje sam noćas čuo su mi isprale mozak. O tome se priča napolju, da te čeka dečko napolju, to niko nije izmislio. Čudno mi je da on posle osam godina otvara šampanjac - nastavio je Čolak.
Kakve veze ima taj menadžer, on nije u toj priči, nervira me da mešate ljude koji nemaju nikakve veze sa tim... Mogu da ti kažem samo jednu informaciju, za ovog mlađeg dečka da je '95 godište - rekla je Krunićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene boli k*rčina ko je tvoj dečko. Bilo mi je čudno da mi nisi rekla te stvari. Ja sam transparentan. Meni je smetalo da nisi htela da mi kažeš to ime. Bilo ko da je u pitanju, i taj menadžer, mene ne interesuje. Bilo mi je čudno - rekao je Bane, dok je Ivana završila u suzama.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

'