AKTUELNO

Niko nije verovao u to!

Filip Đukić ustao je kao sledeći zadrugar kako bi nominovao Alekasndru Nikolić ili Lazara Čolića Zole.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam gledao Zolu prošle sezone, ali sam čuo da je bio mirniji. Ovde mi je pomogao u mnogim situacijama. Što se tiče Aleksandre, ona se najbolje uklopila u toj turi novopečenih zadrugara. Ona je suviše kratko tu, ali ne mogu da pošaljem Zolu, tako da nadam se da Aleksandra razume, pa joj želim svu sreću - izjavio je Filip.
Što se tiče nominacija i Aleksandre, shvatile smo da se znamo već 5 godina, znam je kao veselu devojka. Prestale smo sa druženjem zbog moje veze, kao i sa Anom, kao i sa svakim. Sve u svemu, ona se viđala sa mojim prijateljem pre Zadruge, logično je da ću poslati Zolu, i to samo iz razloga jer se znamo duže - izjavila je Tara Simov.

Foto: TV Pink Printscreen

I ja jednim, i sa drugim imam normalnu komunikaciju, jedino će presuditi to koliko su dugo u Zadruzi. Zolu poznajem duže i njega ostavljam - izjavio je Mateja Matijević.
Od kad sam skontala da me je slagao, nemam neku komunikaciju sa njim, ali sam se stvarno udaljila od Zole, od kada smo izašli iz izolacije. On u nekim situacijama zna da bude alav, cicija. Što se tiče Aleksandre, dosta vremena provodimo ovde - rekla je Nataša Radan i nominovala Zolu.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'