AKTUELNO

Sad je sve jasno!

Naredno pitanje postavila je Ivana Šopić, a bilo je namenjeno Davidu Dragojeviću. Naime, Šopićeva je htela da čuje Davidovo mišljenje o druženju Ane Korać i Marka Janjuševića Janjušu, shodno njihovoj prošlosti iz ,,Zadruge 1".

Davide, moram da prokomentarišem ono vezano za klip, da li je realno da tebi ne smeta onakav vid sprdnje? I da li bi se ti sprdao sa nekim sa kime su se spajali? - upitala je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne bih se sprdao, nekako da, ja gotivim šalu, ima nešto što meni smeta, pričali smo danas. Prvo je ona meni na prvom mestu, ona je moja izabranica. Ja sam zato njoj sve to zamerio, ja nisam neko ko ljubomoriše, ja uvek stavljam nju na prvo mesto, da se ne bi ona osećala loše. Muškarcima proradi ego, to bi smetalo svakom muškarcu. Povredite, imaš utisak kao da je neko bitniji od tebe. Oni i treba da pričaju, ja sam joj rekao kad je ulazila da ne treba ni od koga da beži, ali nešto mi smeta, onda se zbog tih nekih stvari i ja povučem. Ja imam poverenja u nju, volim je najviše na svetu. Samo što se na meni vidi odmah da se promenim zbog toga - odgovorio je David.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi smo komentarisali da je skroz okej da ti smeta - dodala je Ivana.
Imam i ja komentar, ja ću njemu skrenuti pažnju da ja njemu ovo ne radim namerno ili nešto tako. Ja pokušavam da se našalim na taj neki način, ako bi neko od njih dvoje prišli meni i rekli da se ne šalim, ja to ne bih radio. Ali pošto ovi ljudi koji postavljaju ovakva pitanja, da li se pojedini ovde zapitaju da li se i napolju nekima zasmeta to? Da li to glumi budalu? Iole inteligentni će ukapirati, nastaviću, da kažem, za Anu, kada mi ona bude rekla da prestanem... Drvo nas je pozvano, našalili smo se, nikakve emocije ne postoje ovde ni prema Ani, ni prema kome. Kada me Drvo bude pozvalo sa Anom, ja ću otići, ako bude Ana htela - rekao je Janjušević.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti meni nikada nisi rekao da tebi nešto smeta, ja tebe uvek pitam da li tebi to nešto smeta, ti mi nikada nisi to rekao. Ja tebi uvek kažem. Zašto ti meni ne kažeš? - izjavila je Koraćeva, obraćajući se vereniku Davidu.
Kažem ti, rekao sam ti danas sve šta mi smeta. Meni je Bora rekao da je on (Janjuš) tebi u prvoj sezoni zamerao druženje sa njim (Borom) - uzvratio je Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Okej, ja ću biti stub i ćutaću! On meni neće da kaže ništa j*beno! Ja treba da razmišljam šta li je u njegovoj glavi! Da li sam ja bila u vezi sa Janjušem? - odbrusila je Ana.
Anči, razumi ga, smeta mu, on (Janjuš) ti naručuje pesmu, on nije tu, vi se zezate - dobacila je Zorica Marković.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'