AKTUELNO

Orilo se za crnim stolom!

Veliki šef poslao je pismo zadrugarima i zadao im izazov da navedu jednog od njih koji je po njihovom mišljenju najbezosećajni. Marko Đedović ustao je prvi i glas dao Mioni Jovanović, te je istakao i zbog čega ima takvo mišljenje.

Foto: TV Pink Printscreen

Potom je Zorica Marković ustala i iznela svoje mišljenje, te je navela Ivanu Krunić da je najsebičnija i najbezosećajnija zadrugarka.

Ne bih rekla da ima puno takvih. Bezosećajnost ili sebičnost je baš teško reći za nekog da je takav. Ja to gledam ko štrči u ovoj zajednici i ne mora da znači da je sebičan, a ispada. Pogotovo kad su zadaci u pitanju. Ivana Krunić je po mom mišljenju najsebičnija, kod Baneta je našla samo sklonište, ja protiv nje zaista nemam ništa, niti ću imati. Ja tebe vidim kao sebičnu. Tvoji gestovi, da se razumemo, mogli bismo da budemo svi kažnjeni i da propadne zbog sitnice zadatak - izjavila je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekla da snosnim posledice zbog toga. Uglavnom svi govore da sam preosećajna, a ti sada to navodiš - pravdala se Krunićeva.
Postala si mi smešna, da li ja tebe vređam? Ti si njoj govorila da mene ostavi - dobacivao je Bane Čolak.

Foto: TV Pink Printscreen

Ispala si bezosećajna tamo gde je najbitnije, a to je kod tvojih roditelja - odbrusila je Zorica Ivani.

Podsetimo, Ivanini roditelji bili su protiv veze sa Čolakom, ali ona je potpuno zanemarila njihovo mišljenje i pogazila ono što joj je otac rekao tokom posete pred novu godinu.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'