AKTUELNO

Drama na samom početku!

Voditelj Milan Milošević ušao je i ovog ponedeljka u Belu kuću kako bi se održale emisije "Izbor potrčka" i "Pretres nedelje", a na samom početku izbora potrčka, kao i uvek, povela se priča o raspodeli budžeta i kupovini. Ovonedeljni vođa Stefan Karić napravio je pravu pometnju svojom današnjom raspodelom, a zadrugari su je večeras komentarisali. Stefan je danas dao svojoj bivšoj devojci Ivi Grgurić srednji budžet, što je začudilo mnoge, a za nju je rekao da su imali nešto, a ne da su bili u vezi, dok je sa druge strane Jeleni Pešić dao najveći, jer su bili u vezi.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala Barbari što mi je otvorila oči. Svi su o meni pričali najbolje, dok nisam bio vođa. Što se tiče Ive, sama je rekla da je sa mnom ušla neozbiljno... Pokušavala je da me spusti. Taj srednji budžet je bio balans. Ne smatram da treba da dobije najveći posle svega - ispričao je Stefan.
Od početka imam osećaj da se upoređujemo Jelena i ja i naše veze sa Stefanom. Rekla sam da je razlika između nas... Da se ne ponavljam, rekla sam nešto ružno. Neću davati značaja ovoj priči. Najviše što možemo je da ostanemo u drugarskim odnosima. Ja ne znam gde ja njega kanalim, kanali on mene svojim izjavama. Krivo mi je što mu pre nisam govorila svoje mišljenje, ne aludiram ni na kakve emocije - rekla je Iva, pa prokomentarisala Filipa Đukića:
Prija mi, radi ono što drugi nisu radili. Pruža mi ono što drugi nisu pružali - nahvalila je Đukića Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

I ja sam mogla da udarim nisko kao Iva. Ona neke stvari doživljava kao udar na nju... Njen i Stefanov odnos i moj i Stefanov odnos ne može da se poredi. Ono što izazoveš kod Stefana, to i dobiješ. Nije ga poštovala koliko je trebalo. Pravila je neke greške... To što ju je Stefan nazvao prostitutkom, to je bilo užasno. Mislim da mu se skupljalo danima, greška je, to zameram svakom muškarcu, te uvrede. Mislim da će izaći kao drugari, ali treba da se potrude - zamerila je Jelena Pešić Ivi.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o ovome u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Iva Grgurić

#Jelena Pešić

#Stefan Karić

#Zadruga 3

'