AKTUELNO

Svi su se zgranuli kad su čuli ovo!

U nastavku emisije ,,Pretres nedelje" došlo je do konačnog raskrinkavanja odnosa Dragane Mitar i Aleksandre Nikolić, a sve zbog njengo bivšeg supruga Siniše Dragutinovića.

Dragana je otkrila kako je Siniša slao poruke Aleksandri, pa ispričala da njegov kum poznaje nju, ali i Mensura Ajdarpašića, pa su zahvaljujući njemu takmičari upućeni u njen privatan život.

Foto: TV Pink Printscreen

Taj njegov kum sa kojim se druži Aleksandra je Sinišin potrčko. On se proda za jednu čašu koka kole samo da bi bio u tom društvu. Šta god da je bilo, ne interesuje me šta radi moj bivši muž i ta priča. Mi imamo dvesta tužbi oko razvoda, imovine i svega i normalno je da će moje društvo biti protiv njega i sve najgore o njemu, tako isto i kod njega. On me ne zanima više i to je to! Ona ako hoće, neka se druži sa njim posle Zadruge, slobodno. Kada sam ja slavila rođendan mom sinu, toliko mi je drago što Edis zna sve do najsitnijih detalja. A, znam od koga ta priča potiče! Ja sam lično platila taj rođendan! - rekla je Dragana.
Ja to nisam rekao ništa, ali bila je priča ko je platio taj rođendan - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je Aleksandra rekla da nije planirala da priča o ovome, ali je Edis rekao da zna da ona poznaje Sinišu. Rekla je da ga je videla par puta, odgovarala je iz kurtoazije. Međutim, ja sam rekla Dragani za sve to, jer je poznajem. Mene je Dragana pitala kao odakle ona zna Eda. I to je sve što ja znam - rekla je Tara.
Srela sam se sa čovekom kad sam izlazila sa njegovim kumom, nikad ga više nisam videla. Za nju sam samo čula da kad se napije ide od separea do separea, bude s kim stigne - rekla je Aleksandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'