AKTUELNO

Nije mu se posrećilo da se i sa njom pomiri.

Bora Santana večeras je odlučio da reši svaki problem koji ima sa zadrugarima, ali kod Ivane Šopić mu je malo zakočilo. Naime, Bora je došao u sukob, tokom kog je izneo tvrdnje da je sa Šopićevom bio u hotelu, u ljubavnoj aferi, a onda mu je ona uzvratila da on duguje novac određenim ljudima.

Ono što je dodatno iznerviralo Šopićevu jesu Borine tvrdnje da je posao dobila ,,preko veze". Bora je sasuo Ivani sve u lice šta je imao, pa joj je poručio da joj je veoma zamerio to što je ona pričala o njemu.

Foto: TV Pink Printscreen

Moje mišljenje je da si ti skočila na mene, jer su te podigli tokom nominacija, ti si u glavi pomislila da si pobednik, ali ja ti neću to dozvoliti, iznela si neke laži o meni. Ja nemam potrebu da spuštam loptu, sinoć si čula kada ti je Milan rekao da mafijaš, ti možeš da ideš u zatvor i da mafijaš, pa da te žene išamaraju. Izmislila si da sam ja dugovao neke pare, pa hoću da ustaneš i kažeš da li si to izmislila - odbrusio je Bora.
Tebi možda ovo zvuči kao mafijanje, ali ja tako pričam. Ja ne mogu da odolim da ne dobacim. Nemoj ti meni da prepričavaš tuđe reči. Ja sam znala da će doći do ovoga, apsurdno da je posle onih reči, laži i uvreda da se ponašamo kao drugari. Ja ću da stavljam tačke na odnose, neću okretati glavu, ali u meni prijatelja nemaš. Ja sam tebe bila branila. Mislim da si ti žrtva Milice Kemez. Kada su ljudi bili šokirani tvojim psovanjem Milice, a mene kada si psovao, niko ti to nije rekao, on ima pravo da ti kaže ružnije stvari nego meni, kako meni onda može? - rekla je Šopićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne želim da ti otežavam ovde boravak, neću sa tobom da se svađam - dodao je Santana.
Nema istu težinu. Meni je žao što je tebe Janjuš odbio pa moraš kod Stefana - ubacivala se Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'