AKTUELNO

Nikad burniji sastanak za crnim stolom!

Tokom porodičnog sastanka gde su zadrugari trebali da reše međuljudske probleme, Lepi Mića očitao je lekciju svima. Naime, kako se u jednom trenutku pokrenula tema o tome što je Milica Kemez ispričala da šta joj je Tara Simov rekla o Stefanu Kariću, ali da nije htela da otkriva šta joj je zapravo rekla, zadrugari su se pobunili.

Lazar Čolić Zola napravio je opštu pometnju zbog toga, zbog čega su se Milica, Tara i Karić pobunili.

Foto: TV Pink Printscreen

Slušam ovde šlagere, petljavine, tako dalje, meni je ovo sve smešno, mogu da vam kažem jednu stvar, ovaj sastanak se sazove kada se čuje šta se priča po imanju, a izrečene su takve ružne stvari. A onda ovde imamo sastanak da pričamo o tome. Ništa nije rečeno, svako ima na svakoga da iznese probleme, ovde se ne mogu rešiti stvari. Nije poenta priče da je završen sukob ako se neko izviniti, nego je poenta priče da se dokaže da nije u redu nešto što ste rekli. Da li je ovde rečeno ko je u pravu, Bora ili Ivana? Ja znam kako mogu da rešim problem, da umanjim kontakt, da prekinem. Stefane, tebi kao čoveku i drugu, zameram jednu stvar, zašto se ti konstatno pravdaš bilo kome? Ti si slobodan čovek, koga se j*bao, jesi, nisi nikog varao, ništa se sakriti ne može. Braneći se ovde od nečega da li je bilo ili nije, nemaš od toga ništa. Šta je problem? Zašto ti kriješ nešto? I neko te napada! Ako Milica kaže tebi da ti nešto kriješ, a cela poenta priče je da ti nisi hteo nju da pozdraviš. To stvara samo sumnju, evo sad je ustao i Zola i rekao - pričao je Mića.
Ne, ona se uvredila što sam se ja zakleo u oca da nisam imao ništa sa njom. Ja imam potrebu njoj sad da kažem, jer je znam iz spoljnog sveta. - rekao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekao da je Milica rekla Tari da je pričala nešto za Stefana, a ona kaže da nije, ispalo je da ti znaš o čemu se radi, a da nećeš da kažeš. Mislim da neko laže od njih dve - rekao je Zola.
Zola, kakav si, gledaš da potpaljuješ ljude, nemoj da ja pričam da si i dalje zaljubljen u Miljanu Kulić, svaki put bacaš koske - odbrusila je Milica.
Ja da mogu da se setim da je meni Stefan nešto rekao za Milicu, ja bih rekla, meni to nije problem. Šta se ti mešaš koji k*rac? - odbrusila je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'