AKTUELNO

Ovome se niko nije nadao!

Miljana Kulić i Mirko Gavrić bili su sledeći gosti u emisiji ,,Amenzija", a kako su njih dvoje imali više uspona i padova od svih odnosa u Beloj kući, Bora Santana i Bane Čolak odlučili su da baš sa njima porazgovaraju o najaktuelnijim dešavanjima.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije bitno ni da li smo bivši, ni budući, bitno je da smo večni - rekao je Mirko na početku.
Iako su neki mislili da se ja sprdam, ja se ne sprdam, mnogi su pokušavali da mi prilaze dok sam pisala poeziju. To sam pisala onako kako se zaista osećam - rekla je Miljana o pesmi koju je napisala za Mirka.

Foto: TV Pink Printscreen

Potom su Miljana i Mirko odigrali igru ,,Ljubav na seoski način", te su se oboje složili da je to par Mima Živković i Nikola Orozović. Međutim, Orozović je ipak odustao od nedeljnog zadatka da iznenadi Mimu povodom Dana zaljubljenih. Ali Miljana je potom navela i svog bivšeg dečka Lazara Čolića Zolu i Aleksandru Nikolić kao ljubavni par na seoski način.

Tokom gostovanja Miljana i Mirko ozvaničili su svoj odnos prvim ekskluzivnim poljupcem! Podsetimo da su se Miljana i Gavrić već jednom poljubili, ali ovaj put Kulićeva je poručila da je prvi pravi poljubac.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'