AKTUELNO

Nije mu bilo prijatno.

"Zašto si očekivala od Karića veliki budžet, pa nije on deda da te sponzoriše, a i već mesecima ste ni u kakvim odnosima?" - glasilo je pitanje koje je tokom ovog popodneva Iva Grgurić dobila od gledalaca.

Foto: TV Pink Printscreen

To je to... Sada ću ponoviti: "Deda, de, da, da"... Nisam očekivala jer nema 60, 70 godina, ali opet on i ja smo bili zajedno, pa iz poštovanja. Više me ne zanima, ali eto iz nekog poštovanja. Da sam ja vođa prvo bih njemu prišla i dala mu veliki budžet, iz poštovanja. Mići i njemu - rekla je Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemam komentar - izjavio je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Iva je totalno druga osoba, za zadrugare mnogo bolja i za sebe mnogo bolja. Iva smatra da nju treba neko da voli ceo život. Ivina ljubav je toliko parcijalna i raspodeljena na pet, šest strana... Prema bivšem, sadašnjem i budućem, a ni sa kim nije. Smatram da Iva igra igru - govorio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Jeste, sada sam to ja. Vesela sam, pozitivna sam, imam nekoga ko mene poštuje. To sam od starta trebala da imam, jer sam ga i ja od starta poštovala. To je sve bio začarani krug. To nisam bila ja. Nisam glumila, dala sam šansu, ali jednostavno nije vredelo i odlučila sam da raskinem to - govorila je Iva o svom proteklom periodu nakon pohvala da se promenila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je Iva u svojoj koži, Iva iz prve dve nedelje rijalitija - umešao se Đedović.
Sada ispada kao da te je neko terao da budeš sa mnom. Ti si bila ta koja je potencirala, a ne ja - skočio je Karić kom se nije svidelo Ivino izlaganje.

Foto: TV Pink Printscreen

Oboje smo potencirali. Nisam ja mogla tebe da nateram da budeš sa mnom. To je to - odgovorila mu je iva.
Iva je tada nazivana k*rvetinom... Da li vam sada smeta Šarić i da li je Iva sada k*rvetina? Ivina veza nema nikakve stvari sa Ivinom prošlošću. Veza sa Stefanom nema nikakve veze sa njenom prošlošću - nastavio je da priča Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemoj da lupetaš! Kakav nivo Iva? Ti mene sada kanališ! Tebe su napadali zato što si se vodila po pitanjima novinara i gledalaca - nastavio je Karić.
A ti se nisi vodio? Pa juče si ti rekao: "Šopićeva i ja imamo pitanja, a neki nemaju". To sam čula - rekla je Iva Kariću.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'