AKTUELNO

On hteo da iskoči iz sopstvene kože.

Voditelj Milan Milošević najavio je i sledeći snimak, a na njemu je prikazan razgovor Bore Santane sa Davidom Dragojevićem i Anom Korać. Bora se žalio na Milicu Kemez, te je govorio da je završio sa njom za sva vremena, ali i da je krivi za sve njegove svađe sa ostalim zadrugarima. Santana je istakao da je Milica htela da bude sa njim u kombinaciji.

Foto: TV Pink Printscreen

Trebalo je prvo da razgovara sa mnom i da mi se izvini, a ne da izgovara ovakve stvari. Ovo mi se ne dopada. On može da priča šta hoće i da meni govori da sam loš čovek, a zna koliko sam bila uz njega i koliko sam se trudila da ga izdignem iz svega. Držim i ja njega kao malo vode na dlanu. To što je rekao da je trebalo da me sačeka napolju, to je ružno, ja nisam nikad bila devojka za kombinaciju, uvek sam imala momke. Neki su me i verili, svaki je hteo da me veri. To što se meni desio ovde kiks, to ne znači da svako može da me izj*be. To što ja kažem da ću napraviti čoveka od njega, smatram da je to tako, prebacim mu to u svađi, ali on ima slobodu da radi šta hoće, ako hoće da bude šoumen i da mu se svi smeju, to je njegova stvar. Gledaju ga kao cirkuzanta. On je meni mnogo gore stvari rekao, ja sam mogla mnogo gore njemu da kažem. David i Ana to gledaju površno, kao i svi, ne mogu da znaju kad smo mi sami. Verovatno kažu to jer je on imao samo neke performanse, nikad ga nijedna devojka nije gledala ozbiljno, niti je on nju, sad se on vadi da nije zaljubljen u mene, možda ga je sramota što se zaljubio, pa ne može da izdrži da ga neko gleda kao papučara. Ja očekujem apsolutnu pažnju, ako on neće ima ko hoće. Može da priča da je imao ne znam kakave ribe, ali i ja sam imala 19 godina, napucavala sam se, i usta, i kosa, sve sam izvadila jer sam to prošla. Ja da sam htela da budem riba uložila bih novac u izgled i izgledala bih kao svaka druga devojka, ali mene to ne zanima. Svesna sam nekih drugih vrednosti, koje ne mogu da se kupe novcem. Ima boljih i lepših od mene, ali to što ja imam druge nemaju, mislim da je to iks faktor. Mogu ja da imam deset puta bolje frajere od njega. Ne znam gde su te njegove silne ribe - rekla je Milica Kemez.

Foto: TV Pink Printscreen

Njemu je bilo krivo zbog te šerpe, zbog svega, ovo nije ceo razgovor. Žalio se što ga niko nije ispoštovao, što ga gledaju kao majmuna - navela je Ana Korać.
On je sam rekao da mi nije dorastao, ja smatram da ja ovu vezu vučem, da pokušavam da držim na nekom nivou. Meni ne treba da se svađam. Teška sam kao crna zemlja, hoću sve, hoću pažnju, ne interesuje me ništa - dodala je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne mislim da je ona loš čovek, već sam to rekao jer je pokušala da me isprovocira - naveo je Bora.
Reci lepo, ovo je bilo kad si me isterao iz apartmana - nastavila je da besni Milica.
Neću da se svađam, spustili smo loptu. Mnogo mi je krivo što sam je izvređao, ja sam lud. Jako mi je žao, ne treba da se nervira - rekao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Bilo je teško biti prijatelj Bori i Milici tih dana, teško je bilo slušati ih. Ružno je to što ju je Bora tako izvrđao. Nije bio iskren kad je rekao da mu ne smeta što je podigla Filipa. Bori se sve skupilo, i to je bio njegov bes zbog Filipa. Užasne su one uvrede koje je uputio Milici - rekla je Jelena Pešić, a Bora je pokušao da sakrije lice rukama.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

'