AKTUELNO

Simova ne podnosi Ivu.

Stefan Karić je za svoje ovonedeljne potrčke izabrao Ivu Grgurić i Filipa Đukića, a petak veče je rezervisano za nominacije. Zadrugari su iznosili svoje mišljenje ko od njih dvoje treba da ode u izolaciju, a kada je došao red na Branislava Radonića Brendona, on je nominovao Filipa.

Filipa znam 10 godina, s tim što tada ništa nije pričao, a sada je propričao. Ima taj svoj karakter nenormalan. A što se tiče Ive, saznao sam da se družiš sa mnom zbog mojih fanova. Nemam ništa protiv tebe, ti si prosta, snalažljiva. U izolaciju ću poslati Filipa - rekao je Brendon.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako se zove Iva koja jaše konja? - GrIva - rekao je Milan Petković, a Grgurićeva je prasnula u smeh.

Kada je došao red na Taru Simov, ona je nominovala Ivu, rijaliti suparnicu koju ne podnosi jer se udvarala Mateji Matijeviću, a Filipa, za kog se pisalo da je imala nešto sa njim u spoljnom svetu, sačuvala.

Foto: TV Pink Printscreen

Filipa gotivim iz spoljnog sveta. Što se tiče Ive, znate moje mišljenje o njoj. Nije mi više interesantna otkako se ne kači za mog prijatelja Stefana. Drago mi je što je našla nekoga. Nepravda je što si se pet meseci pretvarala i što te je narod zavoleo onakvu kakva nisi. Šaljem Ivu, ostavljam Filipa - rekla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Iva Grgurić

#Stefan Karić

#Tara Simov

'