AKTUELNO

Nije joj ostao dužan.

Naredni zadrugar koji je postavljao pitanje u emisiji "Igra istine" je Gagi Đogani. Densera je zanimalo kakvo mišljenje o njemu ima Branislav Radonić Brendon.

Rekao si mi da sam negativac dok smo pili kafu. Kakvo je tvoje mišljenje o meni? - upitao je Gagi Đogani Branislava Radonića Brendona.

Foto: TV Pink Printscreen

Taj separe smo Marko i ja napravili da ujutru pijemo kafu. Jedan dan si mi okrenuo leđa, ja te nisam registrovao. Slučajno sam seo ispred tebe, primetio sam te, obratio ti se, ti si to poprilično emotivno doživeo, izvinio sam ti se. Nastavio si da budeš u tom raspoloženju - rekao je Brendon.

Foto: TV Pink Printscreen

Mićo, priča se da si prolupao? Ti vileniš tamo po hotelu, vičeš na nas što pravimo garsonjeru. Da li misliš da te ljudi sada manje poštuju. Da li misliš da si pao energetski? - upitala je Šopićeva Lepog Miću.
Čim su tebi usta puna mene, to je onda pun pogodak. Upetljali ste me u sve veze. Proglasili ste me da sam najobjektivniji. Što se tiče energije, kupam se na -20, vičem ovde svaki dan. Ovo pitanje je lična frustracija - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Ivana Šopić

#Miroslav Pržulj – Lepi Mića

'