AKTUELNO

Ne ponašaju se kao suparnice!

Voditelj Milan Milošević pristigao je na velelepno imanje u Šimanovcima kako bi sa zadrugarima gledao najintrigantnije video-zapise protekle nedelje u emisiji "Gledanje snimaka". Sledeći klip ticao se bivših emotivnih partnera, Ermine Pašović i Baneta Čolaka, a zadrugari su aludirali na to da među njima i dalje postoje emocije, iako je Čolak uveliko u vezi sa Ivanom Krunić.

Foto: TV Pink Printscreen

Možda Đedović primećuje da se Ermina i ja gledamo, je ne radim nište iza leđa. Poslednjih dana Ermina mi non-stop dobacuje, rekao sam joj da to ne radi. Rekao sam da mi smeta to dobacivanje, jer smo u korektnim odnosima, ali to se stalno ponavlja. Nema potrebe da se vraćamo na staro, ako želi da nastavi da to radi, nastaće svađa. Ivana i Ermina su u korektnim odnosima, da se vrati Vladimir, ne bih imao ništa protiv da Ivana bude u korektnim odnosima sa njim. Da raskinem sa Ivanom, ne bih bio sa Erminom ni za tri života - rekao je Čolak.
Znala sam ja za razgovor Ermine i Baneta, on meni ispriča svaki detalj, govori mi to upravo zbog ovakvih klipova. Rekla sam mu da je potpuno u redu da bude u dobrim odnosima, ali vidim da u nekim situacijama ne može da pobegne od sebe - objasnila je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Da nema Baneta, ja bih se družila sa Ivanom, ona je meni jako zanimljiva. Meni se ovde svi čude, ja sam sa svakim bivšim momkom ostala u dobrim odnosima, apsolutno ništa ne postoji između nas - rekla je Ermina.

Marko Đedović prokomentarisao je ovu temu, jer je upravo on pokrenuo ove glasine.

Da, video sam, Bane se tako nesmejao Ermini, ja je pogledam, evo i sada ima taj osmeh. Pitao je Erminu da li želi pastu, a kada se Ivana pojavila, odmah se okrenuo ka njoj - objasniio je Đedović.
Da li bi, Ivana, imala išta protiv kada bi mi Bane platio silikone? - pitala je Ermina kroz smeh.
Ja ću da ti platim, jer ste mi Bane i ti digli cenu (smeh) - odgovorila je Krunićeva.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'