AKTUELNO

Letelo perje u Beloj kući!

Voditelj Milan Milošević pristigao je na velelepno imanje u Šimanovcima kako bi sa zadrugarima gledao najintrigantnije video-zapise protekle nedelje u emisiji "Gledanje snimaka".

Sledeći klip ticao se krađe namirnica, čiji su akteri bili emotivni partneri Mitar-Fetić i Vrbaški-Ajdarpašić, a zadrugari su se odmah dali u komentarisanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je strašno da se krade hrana, posebno u nedelji kao što je ova. Potom ismevanje nas, da su nam ukrali, da će nam prodavati krompir za 200 dinara. Nemam reči - rekao je Stefan Karić.
Hrana je bila na stolu, mi smo uzeli, odneli, planirali da vratimo. Rekli smo da ćemo sve što bude trebalo dati, rekli smo Mlađi - objasnio je Fetić.
Meni je ovo odvratno, katastrofa je ovo što su uradili. Sada se vade, da su hteli da vrate. Taj dan sam digla frku ovde, te priče da biste nam dali, zaj*bite tu priču. Ovo je jadno, bedno i odvratno! - odbrusila je Zorica Marković.
Poenta priče je da krompir i luk nisu kod njih, ali to ne umanjuje činjenicu da ste vi lopovi - dodao je Lazar Čolić Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'