AKTUELNO

Ovo mu se neće svideti!

Nina Babić bila je jedna od zadrugarki koja je iznela svoj stav kada je reč o večerašnjim nominacijama gde ukućani biraju između Jelene Pešić i Marka Miljkovića. Inače, zadrugari su komentarisali nedavno da je Nina zaljubljena u Marka i da je njegov fan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo se nije svidelo Mlađanu Jovanoviću, zbog čega je on pobesneo kada je Babićeva otkrila da je on ljubomoran na Miljkovića.

Iskreno, meni nije puno zanimljiva ova nominacija. Sve mogu da svedem u jednu rečenicu. Ona bez mane, on momak sa stavom. Posle Pece, ali i otkad je Marko došao, ti blistaš. Ona me više inspiriše da je komentarišem, nego Marko. Neću komentarisati ove stvari koje su se desile, mislim da su glupe - govorila je Nina, pa dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

Baš kada smo juče sedeli u "Sikter štabu" i na sekund smo ostali bukvalno on i ja sami i nije bila nikakva tema, jer on je stariji. Potpuno neturalna tema. Luna i on su mi mnogo bili slatki. Mislim što se tiče Marka da je surov, što se tiče veze, a i ovako je surov. Mislim da treba da spusti loptu. Šaljem Marka - dodala je Nina.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'