AKTUELNO

Bilo je napeto!

Lepi Mića želeo je tokom "Igre istine" da čuje od Lazara Čolića Zole zbog čega misli da je Mateja Matijević folirant. Tokom ove teme, nastavila se svađa između Ive Grgurić i Mateje Matijevića, a u sve se umešala i Zorica Marković.

Foto: TV Pink Printscreen

Iskreno, smatram da je ispao folirant u ovoj situaciji kada je rekao da ne bi bio u vezi sa Minom, Majom Marinković i Ivom... Smatram da je bio iskren s ovim da mu je Tara prirasla za srce, ali 90 posto muškaraca bi pre bilo s ove tri, nego sa Tarom - rekao je Zola.
Nemam šta da dodam. Zabole me k*rac! - rekao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ponizio si i Ivu i Maju i Minu. Tu si ispao folirant, što znači da on Taru ne voli. U to za Ivu, ne ulazim. Tu mu čak i verujem - dodao je Zola.
Od mene nisi dobio korpu, možda si od Mine i Maje, ali od mene nisi dobio korpu. Rekla sam da imam situaciju koja nije rešena. Molim te Mateja, budi iskren - rekla je Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si rekla da možeš da se zaljubiš u njega. Ja sam gledala. Ti se možda ne sećaš. Budi iskrena i reci! Rekla si: "Šta ako se zaljubim u tebe?", nema veze. Bilo, prošlo, imaš dečka, ali reci istinu - umešala se Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

To je bilo pre 5 meseci, ne sećam se šta sam rekla - govorila je Iva.
"Iva ne budi bezobrazna, ne vuci me za jezik" - to sam ti nekoliko puta rekao. I sada ustaneš, imaš dečka, kroz pitanje je bilo jasno da ti mene ponižavaš - rekao je Mateja.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'