AKTUELNO

Sve je na svom mestu!

Po mišljenjim mnogobojnih gledalaca rijaliti programu "Zadruga", učesnica aktuelne sezone Jelena Pešić pravo je osveženje trećeg serijala, a trenutno je jedina učesnica za koju većina cimera ima samo reči hvale.

Naime, činJenica da je petanestogodišnju karijeru u ekonomiji i rad u jednoj ozbiljnoj firmi, zamenila rijalitijem, zaintrigirala je mnoge, a zadrugarka ne krije da je od samog početka okoreli fan rijalitija na Televiziji Pink.

Foto: TV Pink Printscreen

Pešićeva se izdvojila po izetnom osećaju za empatiju, sposobnošću za samoodranu od žestih napada saigrača, ali i visokih kriterijuma kada je ljubav u pitanju, s obzirom na to da posle pet meseci, koliko traje rijaliti, nikome nije poklonila svoje srce, iako su se mnogi trudili.

Foto: TV Pink Printscreen

Sudeći po fotografijama koje se mogu naći na Jeleninom Instagram profilu pre ulaska u na velelepno imanje, Pešićeva je držala do svog vizuelnog izgleda, okružuju je ljude koje voli (naročito brat Peca, kojeg često spominje), a gotovo da je svaka sitnica na svom mestu, kao i svaka odluka koju je do sada donela u rijalitiju.

Da li će Jelena ostati i dalje dobra, ljubazna i smerna, kako su je zadrugari okarakterisali tokom sinoćnih nominacija, ostaje da vidimo do samog kraja, a s ozirom na to da je preostalo još nekoliko meseci da završetka, sve je moguće.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: S.Š.

#Zadruga

'