AKTUELNO

Preki sud gospođe "Versaće".

Svoj sud o Mensurovom ponašanju dali su, kao mnogo iskusniji, zadrugari Lepi Mića i Marija Kulić.

Meni je stvarno mnogo kontradiktorno. Mensur dolazi iz takve sredine, priča kakav je način vaspitanja i ophođenja u njegovoj porodici i okruženju a sa kakvom je devojkom ušao u vezu. Dobro je znao kakva je Mina i šta je Mina. Od toga nema ništa. Ne može da je Mina, Mina je takva kakva je. To što tebi smeta, onda nemoj da budeš ti sa takvom devojkom u vezi. Nije lepo sa tvoje strane, nisi znao da je devojka obučena, mogla je da bude gola. Devojka nije znala da je tvoj red- rekla je Marija Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Čula je i znala je. Jao! - pobunio se Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Počelo je da mi smeta, da mi se ne sviđa tvoje ophođenje prema drugim ljudima. U pravu si za to što si rekao - Mina i Bora da su imali nešto. Imali su sek*ualni odnos. O tome je bilo priče. Po meni je u pravu Mina, ako je on njoj zamerio nešto, onda ni on to nije trebalo da radi - zaključila je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Jedno su drugo optuživali za iste stvari. Mensur je prvi bio ljut na Minu koja posećuje toalet. Smatram da je jako ružno da neko ke*a , da neko pere stvari, neko suši veš. Ti si tužen da si Mimi otvarao vrata. Mina je tebi objasnila da je ona na to navikla. Da ona ulazi i ne ulazi, da to uopšte nju ne remeti u privatnim stvarima. To je stvar koja je ovde prisutna, praktična, svakodnevna i koja uopšte nije vidna oku. Koga to boli ku*ac? Ko se mača lati - od mača gine! - rekao je u svom izlaganju Lepi Mića.

Kako je sve izgledalo možete da pogledate u video prilogu u nastavku teksta.

Autor: J.A.

#Marija Kulić

#Mensur Ajdarpašić

#Miroslav Pržulj – Lepi Mića

'