AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Zadrugari su imali priliku da čuju i šta je Marko Janjušević Janjuš pričao o Mini Vrbaški dan nakon što je tvrdila da je bila svedok njegove navodne afere sa Anom Korać tokom ,,Zadruge 1".

Mina je ustala kako bi prokomentarisala reči koje je čula, a onda se nadovezao i Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

To su moje nepromišljene stvari, ne razmišljajući da li ću nekome naškoditi ili ne. On je uvek bio tu za mene, on i Lepi Mića. Sećam se, uvek smo bili tu jedno za drugo, ma kakav god da je to bio problem. To su moje gluposti koje ja uradim, uvek se zalomi na meni, treba da naučim neke stvari da ne treba da pričam. Krivo mi je na neki način - pravdala se Mina.
Ne znam šta da kažem što već nisam rekao, čovek nekad bude razočaran. Ja sam sutradan i pričao svašta, ali nikada nisam loše rekao o njoj, čak ni kada se iznerviram. Meni je žao što sam ušao u ovo sa njom. Vi izmišljajte takve stvari, ja imam žensko dete, ja ne bih voleo da ovde nijedna postane loša, pogotovu mlađe. I Milica je devojka koja nije odrastala u zdravoj sredini, ali već ima toliko godina kada mora da shvati da ne treba da radi neke stvari koje nisu lepe za nju, kao i Tara. Ona je prošla više u zadnjih pet, šest godina, nego mnogi ovde - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

'