AKTUELNO

Bacila sve karte na sto.

Naredno pitanje u večerašnjoj "Igri istine" Nikola Orozović uputio je Nataši Radan, a on želeo je da čuje iskreno mišljenje o njegovom i Nininom odnosu, kao i da čuje razlog zbog kojeg ih je postavila za potrčke.

Ja sam se najviše složila sa Miličinim izlaganjem. A što se tiče tebe, pre dve nedelje sam ti rekla šta sam ti zamerala, šta si ti radio a šta je meni smetalo. Ja sam verovala u to da si ti krivac, i da si ti sve potencirao, da si to radio na silu samo da bi nekog razdvojio. Pokazalo se da to nije tako. Mislim da si ti u pravu za neke stvari, skoro za sve. Davala ti je Nina nekog povoda da radiš takve stvari. Ti si sam rekao da ti se ona smeškala, kada se svađala sa Mlađom, da ti je to radila iz inata. Ja sam tu na tvojoj stvari, verujem tebi. Radiš te stvari kad imaš povoda - rekla je Nataša.

Foto: TV Pink Printscreen

Kakav sam prema tebi, samo mi to reci - zahtevao je Orozović.

Foto: TV Pink Printscreen

Znaš da me iznerviraš u mnogim situacijama,ovako si prema meni okej. U izolaciju ste otišli, pričala sam sa Mlađom dosta. Htela sam to da vidim i da prekinem ovo povezivanje sa Mlađom, jer tu nema ničega, niti sa njegove niti sa moje strane. Videli smo svi sinoć kad su bili klipovi - odgovorila je Nataša.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve izgledalo možete da pogledate u video prilogu u nastavku teksta.

Autor: J.A.

#Mlađan Jovanović

#Nataša Radan

'