AKTUELNO

Nije štedeo reči!

Sledeće pitanje u "Igri istine" postavila je Nataša Radan, a bilo je upućeno Mensuru Ajdarpašiću: "Zanima me tvoje mišljenje o Zorici Marković?"

Foto: TV Pink Printscreen

Kada smo ušli, bili smo u dobrim odnosima, čak sam je i gotivio, osećao i posebnu ljubav prema njoj. Bilo mi je milo, ali i čast, da uđem sa nekim ko ima toliko iskustva. U početku sam joj se divio, a onda je ona radila sve smišljeno. Posle kako je vreme odmicalo, kako su se neke stvari odvijale, ona je inicirala naš konflikt, ja sam neko ko je uvek imao poštovanja prema njoj. Kada sam god rekao o kolektivu, nikada nisam imao Zoricu ni u podsvesti. Ona se pronašla i često se pronalazi u rečima koje ja izgovorim ovim ljudima, pa reaguje izazvana time šta sam rekao o kolektivu. Rekao sam joj mali milion puta da joj nije upućeno, čak sam se i zakleo, ona je nastavljala, kao da je htela da se svađa. Njoj je bio cilj da uđe u konflikt sa mnom, zašto, ona samo to zna. Ona je to izrežirala po njenom, prepoznao sam to, počela je da vređa prvo mene, pa Minu. Imala je potrebu da me uvredi toliko duboko, da ja nisam mogao da verujem. Vreme je odmicalo, trenutno moje mišljenje o njoj je da je ona neko ko je iskusan, pametan, možda jedan od većih manipulatora u kući, uvek prepoznam njenu nameru, ali i reakciju. Mislim da Zorica sve ovo radi zarad rijalitija. Ona je jedna osoba za, druga van crnog stola. Dosta si nerealna, nisi objetivna, sve govoriš iz tvog ugla. Mislim da možemo da imamo samo pozdrav u kući, po potrebi ćemo se svađati za stolom, to ne mora dalje od toga da ide. Ona psuje, vređa, ne mislim da je takva u privatnom životu, to radi iz nemoći - objasnio je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Reče Mensur. Jako sam sam nemoćna. Moram da kažem da sam prezadovoljna ovom analizom. Ovaj psiholog je čitao Hegela i literaturu koju je pisala Mina Vrbaški. Sve možemo da oprostimo, tebi hvala i prezadovoljna sam tvojim mišeljnjem, ti si jedan pametan momak, meni jako drag u početku, dok se nisi zaljubio. U tvom obrazloženju ima 30% Mininog mišljenja i ostalih zadrugara. Nemoj mi nikada stavljati reči u usta. Složili smo se svi da ti nisi loš dečko, ali si se zaljubio, te iz nezadovoljstva zbog odnosa sa Minom, preteraš. U svakom slučaju, tebi hvala, prezadovoljna sam tvojim mišljenjem o sebi - govorila je Zorica.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'