AKTUELNO

Čolak i Mića zaratili na krv i nož!

Sledeće pitanje na večerašnjoj "Igri istine" postavio je Mensur Ajdarpašić, a bilo je upućeno Milici Kemez.

Milice, rekla si da Bora ima slično mišljenje o drugim ljudima kao ti. Kakvo on ima mišljenje o Ivani Šopić ili o Banetu? Biraj, možeš i oboje - upitao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Daj još, hoću da ukanalim bivšeg dečka. Što se tiče Ivane, mislim da ima o njoj, rekao mi je jednu situaciju kada su bili napolju sa nekim njenim gazdom, kada je hteo da se slika sa njom, ona je pravila facu. Mislim da misli da joj je fuj, pa ju je izvređao tako isfrustriran. Mislim da misli da ga ponižava, iako on to radi. Nije mi rekao ništa ružno za nju nasamo, da neće zbog njenih da se svađa. Iskreno, ne znam šta vam je pričao, ali meni je rekao da je ono sa njom bio performans, da nije bio zaljubljen u nju - započela je Milica, pa nastavila:

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Baneta, misli da je ovde predmet sprdnje. Mislim da oni generalno nemaju lepo mišljenje jedan o drugom. Rekao mi je da su tu kad im nešto treba, ali sudeći po Ermininoj priči, nemanju lepo mišljenje jedan o drugome, ali se drže tu zbog radija. Ne želim da posvađam Boru i Baneta, ali se takmiče ko će da bude bolji. Bane misli da je bolji od Bore, Bora misli da je bolji od Baneta. Mislim da neko prijateljstvo ne postoji. Ne znam šta Ivana i on misle o Bori - istakla je Kemezova.
Ivana i ja šta pričamo ispod jorgana nema veze o učesnicima, pričamo o našim stvarima, a što se Bore tiče, sad ja kao treba da poverujem tebi... Ja mislim da je ovo tvoje mišljenje, da on to ne misli. Kada mi bude rekao u lice to, poverovaću - ubacio se Bane.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne smete da iznesete mišljenje zbog stvari koje znate od spolja - zaključila je Milica.

Lepi Mića se umešao u ovu raspravu, a Bane je počeo da urla na njega. Pevač je isticao da je Borin i Banetov odnos samo iz koristi, a Čolak mu je uzvratio istom merom, pa mu je pomenuo Zoricu Marković.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o ovome u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Zadruga 3

'