AKTUELNO

Haos na samom početku emisije!

Voditelj Milan Milošević ušao je i večeras u Belu kuću, kako bi se održale emisije "Izbor potrčka" i "Pretres nedelje". Na samom početke "Izbora potrčka", kao i svaki put, povela se priča o raspodeli budžeta i kupovini, a ovonedeljni vođa Mateja Matijević bio je glavna tema.

Ja sam podelio budžete po ličnim odnosima, to su neki moji lični odnosi. U nekim situacijama sam hteo da ispoštujem i Taru, kao npr. dao sam Ani najveći, Zorici srednji... Ne znam zašto se Marko naljutio... - rekao je Mateja, a onda je ustao Marko Miljković:

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao sam: "Treba vas sve j*bati", ne znam što se on pronašao. To što pričaju, tek si ušao, ne znamo te dobro, ne mogu te svinjske priče... Ko god mi kaže da se ne znamo dobro, dođite u "Sikter štab", ja sam gazda, svi ste dobrodošli. Dečko je presmešan. Kad sam video kakvim je d*peliscima dao srednje i velike, a mene stavio sa ovom spodobom (Miljanom), a ja ga uvek hvalio, uporedio sa sobom... Smirivao Taru, hvalio im vezu. Sad me boli k*rac za njih dvoje - poručio je Marko.
Kao i mene za tebe - uzvratio je Matijević.
Nemaš ništa, bezvredna si ličnost - nastavio je Miljković.

Foto: TV Pink Printscreen

Srami se - poručio je Mateja.
Ja nisam nov, ti si nov, ja sam starosedelac, što vrlo lako možeš da osetiš na svojoj kičmi. Slinav si. Daj mi nulu, a ne te jaj*rske fore. Klinac, balavac - rekao je Miljković.
Zab*le me d*pe šta si bio u prošlim sezonama, za mene si nov. Zbog ovog ponašanja si u tom košu sa malim budžetima. Ogrešio sam se o neke, a to nisi ti. Svi ljudi sa kojima sam dao srednji ili veliki sam bliži nego sa tobom. Prići ću ti ako budem imao neko pitanje - istakao je Matijević.

Foto: TV Pink Printscreen

Luna je juče ušla, dao joj je srednji. Ja sam ovde hvaljen na sva usta. Tara i ja smo super. Sramota, običan d*pelizac. Sramota me je što sam ga uporedio sa sobom - rekao je Marko, a Tara je ćutala jer je obećala Mateji da neće da se meša u njegove sukobe.
I mene je sramota što me ljakse poredi sa sobom - uzvratio je Mateja.
Što sam ljakse, zbog stajlinga, rečnika? - upitao je Miljković.

Foto: TV Pink Printscreen

Uvrede su se nizale, a Marija Kulić stala je u Matejinu odbranu.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Marko Miljković

#Mateja Matijević

'