AKTUELNO

Nastavili svađu u izolaciji!

Željom ovonedeljnog vođe Mateje Matijevića, Luna Đogani i Marko Miljković su postavljeni za potrčke, a nakon žučne rasprave za crnim stolom, Luna i Marko su u sobi za izolaciju nastavili svađu koju je na kratko stopirana za crnim stolom.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se ponašaš tako prema meni? Misliš da nije pametno što sam ušla, što sam sj*bala tvoje druženje sa Jelenom - govorila je Luna.
Koliko ostaješ ovde? Kad ideš? Želim da znam, ne budi miseriozna? - pitao je Marko.
Stavljaš me u nezgodnu situaciju. Ne znam, ne idem uskoro? Ja ovo neću, da se tako ponašaš prema meni - rekla je Luna.
Ajde reci, šta sam ja to uradio, gledao sam je i šta, šta sad? - pitao je Miljković.
Gledao si je, kao mene, i sada je gledaš! Problem je što ti mene više ne gledaš tako. Ja sam mislila da će ovo da bude dokaz naše ljubavi, trebalo bi da pokažeš koliko me voliš. I što se sad pokrivaš sa njenim ćebetom - pitala je Đoganijeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Od tvoje rečenice. "Šta bude, biće" je sve krenulo, ja sam se postavio tako. Volim te i dalje - priznao je Marko.
Da ja nisam ušla, ti bi bio sa njom. To me boli, što bi tako brzo prešao preko nas. Možda bi mi bilo lakše da si nešto uradio, možda bih rešila da stavim tačku. Ti i ona se ne odvajate, stavi se u moju poziciju, kako bi tebi bilo. Nisi se ni ponudio da budemo zajedno u budžetu, nego si odlučio da budeš sa njom - govorila je Luna.
Pričao sam sa Gagijem, dogovorili smo se da zbog trenutne situacije ne bi bilo dobro da budemo zajedno u budžetu, nego bi trebalo da budeš sa njim - istako je zadrugar.
Ne mogu da verujem da si prešao preko svega nakon samo tri nedelje. S*rem ti se na takvu ljubav - rekla je Đoganijeva.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'