AKTUELNO

Da li će se Luna i Jelena nakon svega družiti?

Ukućani najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga 3" ove noći odgovaraju na pitanja gledalaca, koji su proteklih dana na zvaničnoj Fejsbuk stranici - RTV Pink, pitali zadrugare sve ono što ih zanima.

Pričala si Marku kako ti se Jelena nabijala, da je ogovarala Gagija, a onda si posle svega rekla da imaš lepo mišljenje o njoj. Koje je zapravo tvoje mišljenje o njoj? - glasilo je pitanje za Lunu Đogani.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se više na ove peckalice ne ložim, to za nabijanje nisam rekla. Rekla sam tati da mi je jedino zasmetao odnos sa Vladimirom, jer ga je branila, a družila se sa mojim ocem - rekla je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Možda je bila malo ljutita, to je bio delić ljubomore, ali za to nabijanje nije rekla - dodao je Miljković.
Što se tiče Jelene, ja imam lepo mišljenje o njoj. Kada je tata ušao, ja sam pratila rijaliti. Mislila sam da mu se sviđa Jelena. Ona je sasvim normalna i kulturna devojka. Ja sam pričala o njihovom plesu. Ja nisam rekla: "Jelena Pešić ti nije prijatelj, ona te pljuvala" - rekla je Đoganijeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nijedne sekunde nisam osetila ljubomoru i netrpeljivost. Samo kada je ušla ona je rekla da neće da prekida neke priče. Nakon razgovora sa Markom, to nisam osetila. Normalno je da će oni kao par biti više zajedno, ali da ću ja to nešto prekidamo - rekla je Pešićeva.
Bila je priča kada sam se ja zbližila sa Kijom, da je to bolesno, jeste, sada je drugačije. Ona nije bila sa Markom, Marko je bio moj dečko, Marko je još uvek moj dečko. Jelena i Marko nisu bili zajedno, šta je tu problem? Jelena, je l' se tebi dopada Marko? - upitala je Đoganijeva.
Ne - odgovorila je kratko ona.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Jelena Pešić

#Luna Đogani

'