AKTUELNO

Ovo niko nije očekivao.

Voditelj Milan Milošević je pročitao i naredno pitanje koje je stiglo takođe za Lunu Đogani: "Zašto glumiš da si ok sa Jelenom kada je svima jasno da želiš da je odgurneš od Marka jer se plašiš, prava Luna bi vrištala na nju".

Foto: TV Pink Printscreen

Ove sezone ćete videti jednu pristojnu Lunu - dobacio je Marko Miljković.
Nemam razlog da se foliram, imala bih potpuno pravo da budem bezobrazna prema njoj, baš bi mi dobro došlo da se istresem. Ali meni Jelena nije kriva, prva je bila u priči Iva. Možda bi Iva bila u priči da se nije smuvala sa Filipom, onda je bila Tara, a onda Jelena. Ona nema veze sa mnom, on ima i te kako. Ja sam "Zadrugu" pratila pomno, meni je ovde otac, mislila sam da se mom ocu Jelena sviđa. Ja sam ljubomorna devojka, Marko zna. Da ona meni smeta i da je gledam kao pretnju ona ne bi bila u našem društvu. Ja ne osećam da to tako treba. Ja sam sa Draganom videla i bilo je sa njegove strane nešto, svidela mu se, da nije bila udata, sigurna sam da bi bilo nešto, a ovo je neka druga priča - rekla je Luna.
Ona je napolju dobila tu malo iskrivljenu sliku. Kada je ušla ovde bila je malo bezobrazna, smetala joj je priča malčice, a onda se uverila da nema emocija sa moje strane - naveo je Miljković.

Foto: TV Pink Printscreen

Napolju mi je intuicija govorila da tu ima nešto, ali kad sam ušla sam su uverila... Ja sam se sprdala da bi mi bila drago da se smuvao sa Ivom, sa svakom da je bio ušla bih kroz oluk, rekla sam to iz sprdnje. Staniju nisam spomenula, nisam uporedila Jelenu i nju. Ivu fizički jesam poredila sa mnom. Jelena je meni lepša i od Stanije i od Markove bivše. Marko i ja smo komentarisali devojke u kući, ja sam rekla da su mi Iva i Jelena najlepše u kući - rekla je Đoganijeva.
Ti si Jelena tih dana procvetala, sada si se ponovo ućutala, nigde te nema. Da li to ima veze što nisi navikla da mi komentarišemo, ja vidim ogromnu promenu - navela je Zorica Marković.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

'