AKTUELNO

Nikako da nađu zajednički jezik.

Na sledećem snimku prikazane su svađe Mine Vrbaški i Mensura Ajdarpašića, koje traju danima. Mina je tom prilikom zamerila svom dečku što ju je uporedio sa Natašom Radan i Erminom Pašović, dok je Mensur rekao da on nije Vladimir Tomović da sa njim igra igre.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni su ove svađe postale previše smešne. Mi iz nedelje u nedelju četvrtkom dobijamo snimke svađe. Mi sad ne pričamo niti mislim da ćemo pričati jedan period. Danas se izdešavala neka budalaština, meni je prekipelo. I njemu je moglo da prekipi. Rekao mi je da moram da nosim bubicu i u kupatilu, a ja niti sam pričala sa nekim niti bilo šta. Ovo je moj inat. Ne mogu da kažem da je on loš, on je divan, mi u toku dana imamo tih nekoliko stvari da je super sve, onda se nešto desi, on digne nos, ja pop*zdim, danas sam mu rekla da mi se ne obraća. Mislim da je danas napravio scenu. On misli da ja sa Šopićkom pričam u šiframa. Danas sam rekla majki da mi napiše detaljno da li sam ja toliko grešna koliko vidim po pitanjima, da li ga uništavam ovde. Posle sam legla da spavam, on je krenuo da me budi, nisam htela ni u emisiju da dođem. Ovo mi je drugi, treći put kad sam baš onako pukla, rekla sam sve i svašta i hoću da se spusti malo tenzija. Žao mi je, ko zna kako na ovo gleda njegov brat i moja majka. Možda je bolje da se malo razdvojimo. Svake nedelje je isto, uvek imamo problema. Niko me ne zanima, ne želim da mu naudim ni da napravim budalu od njega, zavolela sam ga. Posle svake svađe mu priđem, navikla sam na njega, zavolela sam ga, ali sad ima par dana, pa neka razmišlja, jer smatram da stvarno preteruje, ja nemam nameru da se sa nekim ovde muvam. Mi se ne razdvajamo. Danas nisam ušla u toalet dok se Stefan tuširao, kad je zavrio, ja sam ušla, nije me bilo pet minuta, on kao: "Gde si ti". Iz svega izvlači neke stvari, boji se da mu se nešto ne desi, ja mu garantujem da se ništa neće desiti, bilo bi monstruozno da napravim još neku glupost, ja sam ga zavolela, ali videćemo kako će da bude, ovo danas je meni prelilo čašu - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam se razmazio dosta, nekad pokrenem neke teme iz dosade, zamerim zbog toga što mi je dosadno. Jedva čekam nekad i da se posvađam oko nečega - naveo je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni nije, ja sam danas preplakala, rekla sam da neću da dozvoljavam ove stvari koje mi se dešavaju. Znam koliko je moja majka prošle godine ostarila, koliko se nervirala... Zamolila sam je da se ne nervira - istakla je Vrbaški.
U svakom slučaju sam ja mnogo blaži od onoga što joj se pre dešavalo. Ja sam težak i razmazio sam se. Ja razmišljam konstantno o nekim stvarima, tumačim i opterećujem se - rekao je Mensur.
Da sam htela da ti nabijem nož, ja bih to uradila, meni to nije cilj, meni je cilj da izađem odavde sa tobom. Mislim da i ti treba da promeniš neke stvari, ja sam dosta toga promenila - navela je Mina.
Ona je 15 minuta bila u kupatilu bez bubice, bila je tišina - rekao je Ajdarpašić.

Foto: TV Pink Printscreen

On misli da ja sa njom pričam u šiframa, zato što sam jednom za stolom izjavila da kad nisu bile kamere da smo mi pričale, da je ona pričala o Janjušu, a ja o Vladimiru - rekla je Mina.
Ovo je bolesno. Ja sam do sad tražila opravdanje za tvoju ljubomoru, ali ovo nema veze s vezom - rekla je Ivana Šopić.
On meni od svake situacije pravi od muve magarca, neću to bre - bila je besna Vrbaški.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je prema meni top, ona nema greške prema meni, ali eto šta priča, da će posle ovoga da se vrati u donji dom. Idi tamo - rekao je Mensur.
Ja sam sa tobom završila, ne ti sa mnom - navela je Mina.
Bezobrazna je. Nju je toliko uvredilo to što sam rekao za spletkarenje, šta je sve ona meni rekla - vikao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti potenciraš priču za Vladimira. Mene boli k*rac za njega, ali su me poštovali više. Meni je već pun k*rac Vladimira - rekla je Mina.
Ona voli Vladimira još - vikala je Marija Kulić.
Ti si kontraš u svakoj priči, ja ne volim Vladimira, volim njega - urlala je Vrbaški.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve boli k*rac šta vi mislite. Vaša ćerka je go k*rac, ove ljubavi traju - rekao je Mensur Mariji.
Ovo je Mensurovo iživljavanje nad Minom, ja sam na njenoj strani. On kaže kako je prihvata takvu kakva jeste. Nemoj da me prekidaš na tri sekunde - rekla je Tara Simov.
Nemoj to ponašanje, nisam ti ja Mateja - odbrusio je Mensur.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

'