AKTUELNO

Želela je da iznese svoje mišljenje.

Tokom ove noći Luna Đogani je izrazila želju da prokomentariše odnos Mine Vrbaški i Mensura Ajdarpašića. Đoganijeva je istakla i da je i te kako pratila odnos ovo dvoje zadrugara, a dotakli su se i Vladimira Tomovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Htela sam da kažem da sam dosta pratila Minin i Mensurov odnos, od svih njenih veza, mislim da Mensur obožava Minu i meni je to za pohvalu. Naravno da dečko ima svoja neka tripovanja, ali ja ne vidim da Mina radi nešto loše. Mislim da Mina nije navikla da nju neko toliko voli i da se tako neko ponaša prema njoj. Mislim da Mina nije svesna koliko je Mensur voli. Ja dugo nisam videla tako nekog muškarca. On je spreman na sve samo da bude sa njom - govorila je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Videlo se iskreno koliko joj se sviđa Tomović. Tomović se tu igrao sa svima, nije imao emocije, ali ja mislim da taj Mensurov hejt prema Tomoviću nema veze sa Minom, nego sa prošlošću. Tomović je napao Mensura i Mensur ima potpuno pravo da ne voli Tomovića. Mensurova slaba tačka je Mina - dodala je Luna i istakla da nikada ne bi mogla da bude u vezi s nekim kao što je Mensur.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: Srđan Kuvekalović

#Zadruga

'