AKTUELNO

Samo su drugari?

Ozbiljna polemika o odnosu Marka Janjuševića Janjuša i Maje Marinković povela se tokom ovog popodneva u emisiji "Gledanje snimaka" nakon što je prikazan još jedan klip u kom su zadrugarke ogovarale ovu ukućanku.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne znam zbog čega ovi ljudi ovde imaju konstanto potrebu mene da provociraju. Nemojte vi mene da komentarišete. Napadate mene, što Davide ne skočiš tako Kariću? Ja Janjuša volim i poštujem isključivo kao prijatelja. Ja nikada u životu nisam izjavila da ga gledam na neki način ili da sam zaljubljena u Janjuša - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Zato što Anu uzimaš u usta! Ne može da prebacuje na nju. Ona ne može! Nemoj tako. Ti si Mina prva pričala, Iva potvrdila... Znači ona je ogovarala prva - rekao je David.
Da li imam pravo da imam svoje mišljenje? Kaži mi: "Matora misli šta hoćeš", ali nemoj da me vređaš! J*bo te život! Janjuš je rekao da misli da je Maja zaljubljena u njega. Majo, posle igre istine mi smo komentarisali celu tu situaciju. Ja ne smem sada u usta da te uzmem? Pričala sam o tome kako ja mislim da si ti rekla Mini o papiriću. Nemoj da se vređamo - govorila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Neka je zaljubljena u mene, kakve veze ima? Obožavam Maju Marinković, ti si moja cveklica. Ne želim da me više iko povezuje sa Šopićkom - pričao je Janjuš.
Nisam zaljubljena! Ja ništa loše nisam uradila. Imam pravo da se družim. Ja njega ne gledam kao zauzetog čoveka. Imam pravo da se družim s njim, jer mi prija - rekla je Maja.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: Srđan Kuvekalović

#Zadruga

'