AKTUELNO

Ona mu nije ostala dužna.

Na televiziji Pink upravo su počele još jedne Nominacije. Voditelj Ognjen Amidžić stigao je u Belu kuću, pa su zadrugari počeli da nominuju jednog od dva ovonedeljna potrčka - Lunu Đogani i Marka Miljkovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Počeću od Marka, ispalo je onako kako je ispalo kad sam bacao tu tablu Sikter, bio sam u pijanom stanju, nemam ništa protiv tebe. Rekao sam danas na radiju šta sam imao, ti si ozbiljan rijaliti igrač, neko ponašanje mi se sviđa, neko mi se ne sviđa. Lunu znam spolja, znam joj majku i oca, sve najlepše imam da kažem o njoj. Meni ništa loše nisi uradila, sad si super, drago mi je da si se pomirila i da si srećna. Nju ću ostaviti, poslaću Marka - rekao je Stefan Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ostavljam Lunu, šaljem Marka - bilo je sve što je rekla Mina Vrbaški koja je odmah potom otišla iz Bele kuće u suzama, s obzirom na to da se posvađala sa svojim dečkom Mensurom Ajdarpašićem samo nekoliko minuta pre emisije.
U ovom odnosu je iskrenija i borbenija Luna, tako da ću nju ostaviti - naveo je Nikola Orozović.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisi ti toliko kriv Mateja, ali moraš neke stvari da trpiš kad si u vezi. Ali mora nekad da ti pukne film. Tara ima 20 godina, jednom sam joj oprostio, to je ponašanje osobe od toliko godina, ja tebe poštujem - rekao je Janjuš Tari Simov
Tebe poštuje cela kuća zato što smatra da mora, ja ne moram. Dosta njih ovde ima strahopoštovanje prema tebi bez razloga. Ovo je 20% koliko ja mogu da budem bezobrazna - rekla je Tara.
Ja mogu da te psujem koliko hoćeš ovde - odbrusio je Marko Janjušević.

Foto: TV Pink Printscreen

Mogu i ja tebi, nije problem, hoćemo da se teramo? Ti si mi j*bao i majku i oca - dobacila je Tara.
I opet ću - naveo je Janjuš.
I ja ću tebi. Ti si uterao strah ljudima ovde. Ljudi imaju odvratno mišljanje ovde, ali nemaju m*da da ti kažu - istakla je Simova.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si hiperbezobrazna. Ma j*bem ti mater, p*čka ti materina! Šaljem Marka, Lunu ostavljam! Tara, j*bao ti đavo majku, ja ovo nikad nisam video da neko može biti ovako bezobrazan - rekao je Janjuš i napustio Belu kuću.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

'