AKTUELNO

Haos za crnim stolom!

Sledeće pitanje u "Igri istine" Maja Marinković postavila je Jeleni Pešić, a glasilo je: "Da li je pravi razlog prekida prijateljstva sa Milicom Kemez druženje sa Markom Miljkovićem ?"

Foto: TV Pink Printscreen

Milica je na moje prijateljstvo odgovarala ćutanjem. Ona je osoba koja voli da joj se titra, ja titram samo deci. Nikada nećemo moći više da budemo onakve drugarice, jer mnoge stvari pogrešno tumači. Ne sviđa mi se njeno tumačenje za crnim stolom, mnogo je ovde ogorčena na ljude. Sinoć smo se posvađale, napravila sam proju, bockala me je da li ću joj dati, nervira me kada je tako površna. Rekla sam joj da je bolje da ne pričamo - rekla je Pešićeva
20 minuta smo pričale o tebi, ona tvrdi da ste se posvađale zbog Miljkovića - dodala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

To je opet njeno pogrešno mišljenje, naš odnos je zahladneo kada je Bora bio gradonačelnik, nije gotivala kada sam je kritikovala, njoj moraš da titraš, da joj govoriš ono što ona želi da čuje, ja to ne mogu. Bila je još jedna sitaucija kada je Peca bio, kao moj dobra drugarica morala je da zna koliko mi to znači, došla je nakon 15 minuta, nakon svih. Kada je njena sestra bila, pričale smo sat i po vremena napolju, jednostavno, različite smo. Prenaporno je i teško biti njen prijatelj, zamerala mi je prijateljstvo sa mnogima - objašnjavala je Jelena.
Samo nalaziš razloge da zakamufliraš svoj odnos sa Miljkovićem. Daleko ti lepa kuća, druži se sa kime želiš. Nikada te nisam uvredila, ništa ti ne želim loše. Ne želiš sa mnom da se družiš kada sam negativna. Šta, treba ovde da se družimo samo kada je sve dobro? Menjaš društva samo na osnovu energije, gde ima love, gde ima pića... Jednostavno, izgustirala si prijateljstvo sa mnom - govorila je Milica.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'