AKTUELNO

Napokon izneo svoj stav o ozvaničenju veze!

U "Igri istine" Marko Miljković postavio je pitanje Filipu Đukiću, koje je zanimalo mnoge: "Sigurno imaš planove sa Ivom i šta bi voleo kada izađete iz Zadruge?"

Foto: TV Pink Printscreen

Nemam problem za sada da bude ovako, da imam, rekao bih to. Naravno da mi je cilj da ovde Iva i ja budemo što duže, poklapamo se energetski. Za razliku od mojih drugih devojka, potpuno se razlikuje. Kao što vidite, nikada ne skačem na prvu loptu, kada imam problem, ne volim da smaram druge ljude, izduvam se u radionici. Što se tiče veze, naravno da bih voleo da se to ozvaniči, ali sve je na njoj. Drvo ju je pitalo da li bih se ja preselio u Zagreb, ne verujem, ja sam ovde odrastao, ne bih za sada. Ako bismo ušli u vezu ozbiljno, ja bih morao da pređem u Zagreb, a ja to ne bih hteo, onda bismo morali da prekinemo - rekao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

A da li ste pričali o tome da Iva pređe u Beograd? Mislim da bi se ti super snašao u Zagrebu i Iva u Beogradu - tvrdio je Marko.
Nismo pričali o njenom prelasku u Beograd. Veliki korak bi bio da ja pređem u Zagreb, jer sam počeo svoj posao sa tetoviranjem pre dve godine - istakao je Đukić.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'