AKTUELNO

Otvorila dušu Ognjenu Amidžiću.

Luna Đogani, koja je danas proslavila rođendan na veoma turbulentan način, nakon svega razgovarala sa voditeljem Ognjenom Amidžićem u Šiša baru. Luna je rekla na početku razgovora da je treću put ušla u "Zadrugu" i da se oseća kao kod svoje kuće.

Foto: TV Pink Printscreen

Đoganijeva je zatim komentarisala svoj rođendan i istakla da joj je bilo predivno. Međutim, ono što nije bilo predivno jeste što je njen dečko Marko Miljković imao svađu sa Luninim drugom Savom Perovićem, a on je bacio i tortu koju je Luna dobila od fanova.

Foto: TV Pink Printscreen

Prelepo je bilo. Pozdrav za mog prijatelja Sava Perovića koji nas je lepo zabavio. Predivno je bilo pokloni, hrana, pića... Treća godina je kako slavim ovde. Ja prvo nisam znala za to (situacija Sava i Marko). Marko od "Zadruge 2" trpi ta spajanja sa bivšim dečkom da ne spominjem imena (Sloba Radanović), ja sam često pričala o toj temi i nikada nisam videla da mu to smeta. Tek kada samo napolje izašli, ja sam videla da njemu smeta to povezivanje Slobe i mene, to verovanje ljudi da ćemo on i ja biti zajedno i nervira ga kada ja pričam o tome. To sam napolju videla. Torta je mislim bila provokacija jer je bila u simbolu deteline, jer je to bio naš znak. Ja sam videla da ga je žicnulo to za tortu, a onda je Sava zapevao pesmu koju sam posvetila Slobi. Ja sam mu rekla da je pesma hit, da Sava peva to na nastupima, da on to nikada ne bi uradio da provocira Marka... - govorila je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Savo i Marko se ne gotive, ja to moram da kažem. Oni se ni u "Zadruzi 2" nisu mirisali. Oni su nebo i zemlja i nikada nisu našli zajednički jezik. Poštuju se zbog mene, ali uvek se oseća ta netrpeljivost i meni je žao zbog toga jer ih volim obojicu, na posebne načine. Smatram da je Marko reagovao kako bi i većina reagovala. Možda je Marko trebao da iskulira - rekla je Luna.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: Srđan Kuvekalović

#Zadruga

'