AKTUELNO

Bilo je napeto!

U emisiji "Izbor potrčka" pre nego što je Luna Đogani, koja je ove nedelje vođa, postavila svoje potrčke ukućani su komentarisali današnju raspodelu budžeta. Svoja mišljenja iznele su Ivana Šopić i Miljana Kulić koja se svađala sa Lunom Đogani, Markom Đedovićem i Davidom Dragojevićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Gagiju su jedini prijatelji bili Sani i Natalija. Sad svi ustaju i govore da su mu bili prijatelji. Kad je Vladimir napao Gagija, meni niko od tih prijatelja nije rekao: "Svaka čast". Ja sam se tada sa bivšim dečkom posvađala zbog Gagija koji mi nije niko i ništa - govorila je Ivana Šopić.

Foto: TV Pink Printscreen

Da me je mama tukla na vreme, ne bih bila sa oženjenim muškarcem i ljubavnica, ali sam Zoli bila jedina. Što se tiče budžeta, znaš kako se delio? Po kriterijumima Marka Miljkovića, ko nije bio u dobrim odnosima sa Markom i koji su Kijini neprijatelji. Ana Korać je dobila najveći budžet, jer je spavala sa Kijinom bivšim suprugom, a tešila ju je k*rvetina raspala ovde godinu dana. To Davide govori o tvojoj k*rvetini - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta je budaletino jedna? Šta je? Ti vređaš sve ovde i ti se buniš. Bolesnice jedna! Nećeš pričati. Ona će da ćuti, a ja ću da otkopavam i zakopavam tvoje mrtve i žive! Za osodu me k*rac boli! Ja ću da te vređam, a tek ću da te vređam i svašta da ti radim - govorio je David, Miljani.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: Srđan Kuvekalović

#Zadruga

'