AKTUELNO

Marko joj je omiljena osoba.

Luna Đogani je ove nedelje odlukom Milana Petkovića, koji je u nedelju veče nasputio "Zadrugu", postavljena za vođu. Večeras je Luna odabrala svoje potrčke, ali i omiljenu osobu.

Dosta sam razmišljala, ima ovde mnogo zanimljivih priča. Ja sam gledala napolju neke stvari koje još nisu pokrenute. Ja ću staviti sveže nešto što sam osetila i vidim. Ja sam uvek za ljubav. Ja verujem i dalje u Miljaninu i Zolinu ljubav. Niko neće voleti Miljanu kao što je voli Zola. Volela bih da vidim kako će oni da funkcionišu, staviću ih za potrčke - rekla je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Bravo Luna, Makica će biti oduševljena - povikao je Marko Đedović.
Moje suze su za apartman. Mislim da je pravi trenutak i hvala joj na tome. Ja želim da budem sama, ali ne baš skroz sama - rekla je Miljana na ivici suza.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da Luna nije imala nikakvu lošu nameru. Luna je jedna od retkih osoba koje su ovde najiskrenije. Mogu u moje ime da ti se zahvalim - govorio je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče omiljene osobe. Ovde imam dve omiljene osobe. Svi znate ko su. Moj otac i Marko Miljković, moj dečko. Tako da, tata volim te najviše na svetu, ali je prirodnije... - govorila je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam oduševljen. Nisam očekivao. Srećan sam i baš je lep gest od strane moje devojke - pričao je Marko.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: Srđan Kuvekalović

#Zadruga

'