AKTUELNO

Nastao haos!

Gledaoci su postavili pitanje Luni Đogani u emisiji "Pitanja gledalaca", koje je glasilo: "Da li ti se Mensur svideo zato što liči na Veljka Ražnatovića?"

Foto: TV Pink Printscreen

Prvo, Mensur mi je jako gotivan ovde kao ličnost, rekla sam da spolja ima veliku podršku, on je jedan od retkih koji ovde pokazuje svoje emocije. Daleko od toga da mi se dopada kao muškarac, zna se dobro kakva sam ja kada sam u vezi. Meni Mensur ne liči na Veljka, niti sam mu to ikada rekla, uvek sam komentarisala samo njegov odnos sa Minom. Veljko mi je praistorijska simaptija, meni nemaju Veljko i on veze ni fizički ni psihičko - objasnila je Luna.
Da, Mensur podseća na Veljka, ne znam šta pokušavaš. Sada ću ja da pokažem svoju ljubomoru. Nećeš više da progovoriš sa njim, nećeš pričati, kao što ni je ne mogu da pričam sa Jelenom. Šta glumiš ti, rekao sam ti, sa njim nema priče, je li jasno? Sad ću ja da ubacim u trojku pa da vidiš sa njim - odbrusio je Marko.
Meni je sada jako glupo, pa ja sam rekao da u njenim odnosima vidim dobro, kao što je ona meni rekla da sam jako emotivan - objasnio je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'