AKTUELNO

Borine reči su razarale Kemezovu.

Zadrugari večeras pitaju jedni druge sve ono što ih zanima, a tiče se dešavanja i njihovih odnosa pred kamerama "Zadruge 3". Ukućanin koji dobije pitanje od svojih cimera, mora iskreno da odgovori na njega kako bi "Igra istine" bila uspešna, a oni dobili nagradu.

Vidim da sa Milicom nešto nije okej, da imaš odnos toplo hladno, šta se dešava sa vama? - upitala je Maja Marinković Boru Santanu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam dobio juče neke stvari koje su stigle kasnije. Nju je zabolelo što mi ništa nismo dobili, ona misli da se kanali zbog mene. Mene svaki dan odbija svojim ponašanjem. Priča da je ona moja služavka. Ona mene ovde nesvesno ponižava, kaže da sam ja sličan Miljani. Ja ne znam šta ona hoće od mene, sve joj smeta. Ona veliča Miljanu. Ispala si mi iz srca odavno. Volim te kao drugaricu. Sviđaš mi se, ali ne tako kao devojka. Ne mogu da budem sa tobom u vezi. Ona je povređena što joj niko ne šalje stvari, ja se osećam loše zbog toga - pričao je nervozno Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Dok je Bora sve ovo pričao Kemezova je držala oboren pogled, te je zamalo zaplakala.

Ona se oseća zapostavljenom od strane njene sestre, od porodice. Smatra da sam ja njena greška. Bolje to na vreme da se saseče. Nisam željan niti p*čke, niti ribe. Ja mogu da podnesem poraz, ako nešto ne ide. Pokušao sam da nam ide. Ona traži neke moje zagrljaje, ja ne mogu na silu ništa da radim. Ona je umiljata, ja nisam navikao na to. Ona meni prebacuje da sam ja nju psovao. Ona meni nanosi bol, ona je mene uporedila sa Miljanom, u najgorem smislu. Crne misli koje ima u glavi, mene strašno to plaši - nastavljao je Santana.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Bora Santana

#Milica Kemez

'