AKTUELNO

Haos na imanju u Šimanovcima!

Nakon potresnog razgovora majke i ćerke, Luna Đogani otkrila je svom dečku Marku Miljkoviću šta je razgovarala sa Anabelom Atijas u četiri zida, a on ništa nije shvatao preozbiljno.

Foto: TV Pink Printscreen

Je li mnogo crno, šta kaže? Je li ljuta? - pitao je Miljković.
Sad svi znaju da imam rak materice i da nije normalna da pravim bebu dok imam rak, zamrala mi je što imam s*ks. Kako ne mislim na svoje zdravlje, nije uopšte bitno sa kime sam ja, samo mi zamera što ne brinem o sebi. Rekla mi je da su me se svi drugi odrekli, da me je Nina napustila. Da sam najveće dno napolju, nisam ni svesna šta sam sebi učinila, da su me se svi odrekli. Rekla mi je da, ako me bude videla u tuš kabini ili ispod pokrivača, napraviće haos. Rekla mi je da je mnogo srećna što sam u jednoj lepoj vezi, da se vidi da sam srećna, da su svi ljudi napolju presrećni, naravno, bila je ironična. Spomenula mi je razgovor sa ocem, da sam mu rekla da sam ušla ovde da bih pobegla od nje, da sam lažov i manipulator - rekla je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je sve smešno što ona priča - dodao je Marko.
Tebi je smešno, meni nije smešno. Poslednje što je rekla da je htela da pukne kada je iza sebe ostavila dve uplakane devojčice, da je ušla zbog sebe, a ne zbog mene. Treće je spomenula da će da mi napravi haos ukoliko budem ostala trudna - istakla je Đoganijeva.
Luna, ja niti imam matericu, niti znam ništa o tome. Šta, ne smemo da imamo odnose? Kako sam ja to mogao da znam. Ko je inicirao prvi naš seksualni odnos? - rekao je Marko, aludirajući na Lunu.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teskta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'