AKTUELNO

Došla je da kaže sve što joj leži na duši.

Luna Đogani prišla je svojoj mami Anabeli Atijas, dok je ona razgovarala u spavaćoj sobi sa zadrugarima.

Foto: TV Pink Printscreen

Pakao je kad si suviše dostojanstven da se ponašaš kao i ostali, a oni vode, ispadaju divni, a ja ispadam veštica. I onda samo u jednom momentu kažeš: "Kraj". I svi su bili za to, svi su mi rekli: "Bravo, guraj". Prva Nina - rekla je Anabela.
Ja sam rekla da će ući - navela je Luna.
To je Anabela, koja guta one vrele kugle, živim od danas do sutra, glumi život, životari. E sad ćete čuti moju priču, istinu. Svaka priča ima dve strane, daj da se pogledamo u oči. Ceo život sam se zalagala za istinu, a najmanje sam je pričala, ali došlo je vreme - dodala je Atijasova.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' si ti sad ok - pitala je Anabela Ivu Grgurić.
Ona je sad ovde kao ja u prvoj zadruzi, niko je ne voli, svi je napadaju, šta god da kaže oni vrište, zato je napolju i obožavaju - rekla je Luna za Ivu.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta ćeš da sediš tako sad? Daću ti ja garderobu - rekla je Luna.
Neću tvoju garderobu. Ne brini ti ništa, ja sam došla zbog sebe, hoću sama da uspostavim kontakte, odnose. Ti si poslednja osoba kojoj ću se obratiti za pomoć. Debelo ćeš se izvinjavati, od blata ćeš me praviti i odnos koji smo imali nikada se neće ponoviti, nadam se da je vredelo - navela je Anabela.
Nije vredelo, ali to je život. Vi ste napravili da se sve vrti oko mene - rekla je Đoganijeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si već drugu noć molila za ljubav. Ti pričaj svoju priču, moje je da ti kažem da si najobičniji lažov. Sve lažeš i prošle godine su počela da lažeš, lažeš i sad. Dosta mi te je više - rekla je Anabela.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

'