AKTUELNO

Bilo je veoma napeto!

Anabela Atijas nastavila je tokom noći da se svađa sa Markom Miljkovićem u emisiji "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem". Tom prilikom Anabela je izjavila kako je Marko navodno gledao kako njegov otac tuče njegovu majku.

Foto: TV Pink Printscreen

U jednom momentu Marko je počeo da viče i na Lunu, zbog čega je burno reagovala Anabela. Na kraju je Luna zavšrila u suzama.

Što ti nisi u odnosima sa svojim ocem? Što? Zato što ti je tukao majku. Smetalo ti je što ti tuče majku? Zato si ženomrzac, zato si poremećen - rekla je Anabela.
I sa tatom i sa mamom imam dobre odnose. Moj tata nije tukao moju mamu. Nije lepo to što iznosiš o mojoj porodici - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Moja ćerka ima svoj stan koji joj je majka kupila - nastavila je Anabela.
A što ona nije kupila stan koji joj odgovara? Pusti svoje dete za svoje pare da kupi stan koji ona hoće. Ona nije balavica, ona je zrela devojka. Luna se plaši da kaže mami istinu, zato što je mama tuče - rekao je Marko.
Marko, hajde prestani! Prestani! Kakva tuča? Što ti pričaš o tome? Hoćeš da se smiriš već jednom - rekla je Luna, Marku.

Foto: TV Pink Printscreen

Mama je ne tuče! Ja svoje dete ne tučem! Na koga se dereš, pi*ko? Hajde da te vidim! Još jednom da se izdereš na moje dete ispred mene! Ne može da se dereš na moje dete - besnela je Anabela.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'