AKTUELNO

Ne može više da ćuti.

Naredni snimak koji je prikazan u današnjoj emisiji "Gledanje snimaka" bio je razgovor, odnosno svađa Dragane Mitar i Edisa Fetića, kada je on njoj zamerio što mu je spominjala prijatelje i rekla kako oni varaju svoje supruge.

Foto: TV Pink Printscreen

Više me ne zanima da komentarišem, jednostavno sam se umorila, smara me da komentarišem bilo šta, prvi put mi je prekipelo. Došlo mi je do kraja. Ne mogu više, umorila sam se od ubeđivanja, ne želim više da komentarišem priče i teme. Ne interesuje me više. Jednostavno u životu sam trebala da gledam neke druge stvari, pogreši čovek ne zanima me više, izgubila sam volju - rekla je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Već četiri meseca me predstavlja lažovom. I da jeste i da nije ta stvar takva, čim sam ja rekao, znači da sam to uradio, kad je trebalo juče da kaže da nije to videla, ona je nešto promrmljala, udario sam svoj auto i svoju ruku, nikome nisam naškodio. Napolju je to isto radila. Ja nju tek sad upoznajem, slažem se sa tim da mi je najveća greška. To mislim i sada - naveo je Edo.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam od početka tvrdila da se oni ne poznaju, da tu ima dosta svega mulja, skrivaju nešto, ovde su tek počeli neke stvari da izmišljaju da tvrde, da demantuju. Čim sam ušla ovde rekla sam šta sam gledala napolju. Tvrdila sam da joj nikad neće oprostiti Tomovića, sve što smo trdili, to se ispostavilo. On je u pravu, Dragana je takva kakva jeste, on je sad bio iskren, ovo jeste izdaja i nije lepo. Ovo je u startu bilo osuđeno na propast. Neće se vratiti na to, a to je i bolje nego da troše život zajedno. Da li će nastaviti život solo, ili će se on vratiti ženi, Dragana će se već snaći. Videla sam da se Edo kaje za mnoge stvari. Dragana nije smela da izgovori da nije voleo Zilhu, jer da je nije voleo ne bi izrodili troje dece. On nije bio iskren kada je rekao da mu su se emocije prema ženi skroz ugasile, ipak ih vežu troje dece - istakla je Zorica Marković.

Foto: TV Pink Printscreen

Malopre sam rekao da ja nju tek ovde upoznajem, ne, ja sam znao to i napolju, ali sam pokušavao sebe da ubedim da to nije tako, a sada sam shvatio da to jeste tako - naveo je Fetić.
Ja sam imala ponuđeno da li ću da uđem u rijaliti ili ću da idem u Novi Pazar. Mene nije zanimalo da živim tamo, niti da me neko finansira, ja sam htela nešto svoje jer bi se sutra ovo desilo u Novom Pazaru. Znam ko je ovaj čovek. Ja prevarila oženjenog čoveka koji ima ženu i živi sa ženom. On je u dvostrukoj priči, preko glave mi ga je više - rekla je Dragana.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

'