AKTUELNO

Ana Korać se zatim posvađala sa Majom Marinković.

Ana Korać postavila je pitanje večeras tokom "Igre istine" Marku Janjuševiću Janjušu, a nakon toga izbila je žestoka svađa između ovog zadrugara i njenog dečka Davida Dragojevića koji je ranije govorio da nema ništa protiv Aninog i Janjuševog druženja. Zatim su se posvađale Ana i Maja Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

Njemu su ovde govorili mnogo gore stvari, pa opet komunicira sa njima... - pričao je Janjuš o svom problemu sa Davidom.
Ja tebi nikada nisam prebacio nešto što si pisao - rekao je David, Janjušu.
To su moje šale što idu na stori. Kada izađem svi ćete biti na storiju. Što se tebe Ana tiče, razočarala si me jer si grubo reagovala. Vi kada se svađate sa njom (Majom), vi oboje skočite na nju. Okej, ja sam rekao da sam pogrešio, rekao sam da si smeće i ne znam šta da ti kažem... - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja tebe ne vidim ovde - odgovorio mu je David.
O baš ćeš da me iznerviraš. Okej, ne vidimo se... Sve ide na humor - govorio mu je Janjuš.
A i te kako nije. Sve što radiš, to nije šala. Ti si vređao ljude napolju - nastavio je David.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si se bavio sa mnom dok sam bio ovde - pričao je Dragojević.
Tek ću sa svima da se bavim! To si trebao odmah da mi kažeš da ti smetaju neke stvari. Postoje mnogi klipovi, ja te nisam psovao. Ja ne znam kako vam nije jasno da me boli k*rac? - rekao je Janjuš.
Kaži sve što imaš! Nisam ti rekao da si smeće. Ja te neću vređati, a ti mene jesi vređao. Ti njoj nisi prijatelj! - nastavio je David.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću Anu da gledam, mi smo zadrugari ovde. Ona zna i da bih nju branio, kao i sve s kim sam dobar. Ja Anu volim, ja Anu obožavam i meni je žao što ne provodimo vreme - rekao je Janjuš.
Mene Maja konstantno proziva! Majo, ja nemam problem. Ja sam rekla: "Da, bila sam sa Stefanom", Majo mene ne vređa što ćeš ti da kažeš da sam ja bila sa njim. Ti misliš da će mene da uvredi, to se desilo. Ništa loše - govorila je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne, ja sam rekla onako kako jeste. Jesam ja slagala nešto? Ti si mene uvredila za onu sliku što sam ti rekla istinu u lice. Ti jesi slatka, ali vi ste lagali ovde. Imam pravo da komentarišem ono što mislim - govorila je Maja, Ani.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'