AKTUELNO

Nije mu ostala dužna.

Pripadnike sedme sile je zanimalo zašto Marko Miljković misli da Anabela Atijas ne poznaje svoju ćerku.

Uporedila je svoju ćerku sa Ivanom Šopić, ona nema ništa zajedničko sa njom. Možda malo tu drčnost, ali mi njih dve ne idu zajedno. Nisam se bavio Anabelom i odnosom njih dve da bih mogao konkretno da kažem neku situaciju. Nismo puno vremena provodili zajedno. Luna nema svoj stav, nema baš, ona je to rekla na radiju. Luna će pre da oprosti nego ona - naveo je Miljković, a onda je otkrio šta je ključni problem u njihovoj priči:

Foto: TV Pink Printscreen

Ključni problem je što Anabela ne vidi paralelu između vaspitanja i nekih saveta. U 90% slučajeva kad ja nešto kažem Luni da nije ispravno, to je dobronameran savet. Ja treba da budem dominantan kad je u pitanju rijaliti, ne veza. Anabelin problem je što ne zna da razgraniči te dve stvari, šta je rijaliti a šta veza. Lepo smo se sklonili iz te trojke kad sam je nazvao budaletinom, posle sam se izvinio, ali ja moram tako sa Lunom, pravi sebi bezveze priče. Nazivaju je paćenicom, ona se upeca, zbog toga smo imali dva puta raspravu. Za sad se sve ispostavilo kao dobro. Njoj nije jasno zašto pojedinci ovde rade neke stvari, ta trojka bi nam samo stvarala glavobolju. Video sam da joj smeta, i distancirali smo se. Anabela ne pravi dobru paralelu između saveta... Ja nemam problem da Lunu pustim, da se svađa, i onda tu krene haos. Ako ljudi vole da vide Lunu takvu, to su teški bolesnici, ja ne želim da je dovodim u problem, bolje je da prećutimo nego da se upuštamo u konflikte. Anabela je pratila površno rijaliti, ja sam možda nekad pogrešno odreagovao kad je Luna u pitanju, ali kad se posvađamo ona shvati i bude mirna i bude sve kako treba. Kad bih se povukao i kad ne bih radio to, ona bi posle 10-15 dana imala prvi nervni slom i bilo bi joj zdravlje ugroženo - rekao je Marko, a onda je prokomentarisao svoj odnos sa Jelenom Pešić.
Luna se nije ljutila jer je videla sve kad je ušla, da kod mene ništa ne postoji, da eventualno postoji sa njene (Jelenine) strane - rekao je Miljković.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekla da sam napolju videla, a kad sam ušla ovde onda sam videla da nije tako - rekla je Luna.
Najveći je problem što Anabela nije pratila detaljno. Meni nije normalno ni da nas Gagi toliko podržava, ni da nas Anabela toliko ne podržava. Ona nije gledala dublje, a bolje je sad što je ušla ovde jer će konačno da vidi kad sam ja tu za Lunu i biće joj jasno kako je došlo do svađe, ako dođe. Možda može da me razume, jer ja ne volim da se svađam, izbegavam maksimalno... Ja pokušam nekad da je sklonim i da joj skrenem misli - naveo je Miljković.
Ja slušam sve što Marko priča. Znam šta je mislio kad je rekao da nemam svoj stav. Ja imam stav, za neke stvari nemam, jesam naivna, prelazim lako ljudima preko nekih reči, tu su Lepi Mića, Marija, Miljana, tu je i Zorica, po tom pitanju nemam stav, prelazim preko nekih stvari. Takva sam, rođena sam takva i privatno sam takva, mislion puta sam se opekla i vezano za prijatelje i za momke. Mislim da to nije nešto najgore i nisam loše zbog toga, takva sam. Kod nas je uvek problem bio jer smo oboje kontraši, volim da mu kontriram, takva sam, kad mi nešto kaže ja želim da mu duplo vratim. To je bilo i napolju kad smo raskinuli, uvredio me je, ja sam mu vratila troduplo. Želimo jedno drugo da povređujemo i da kontriramo a to ne vodi nikuda. Treba da postoji miran razgovor, da taj inat ne vodi nikuda. Naše svađe se od sitnice pretvore u katastrofu - navela je Đoganijeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

'